Jag har bestämt mig?

Nu sätter jag mig tillrätta i stolen för att skriva ett jävligt långt/djupt/personligt inlägg. Eller, iaf så personligt som jag kan. För om ärligheten ska fram så är jag inte en så djup människa. Det är då vad jag har fått för mig, kanske det helt enkelt är en illusion, att jag lurar alla inklusive mig själv. Tänk om jag är värsta poeten... deep inside?

Okej, jag börjar med att prata simning som är ett återkommande ämne i min alltför normala(?) tillvaro ;D
Jag är då inne på fjärde träningsdagen och jag är slut som satan =/ fast det kanske inte är så oväntat, jag menar, att gå från i princip 0-100 på någon dag tar ut sin rätt! Hursomhaver så har simningen gått ruskigt bra som jag också tidigare har nämnt. Alltså jag fattar som inte, lov borde väl göra en sämre? Men det verkar vara helt tvärtom för mig? Det känns som om jag har fått nya krafter och bara flyger fram i vattnet ;D  riktigt trevligt må jag säga. Men på nåt sätt så känns det som om den "nya krämen" (?) eller vad man nu ska kalla det håller på att försvinna. Därför ska det blir bra med helg fri från simning, så man kan ladda om batterierna ännu en gång. För om jag ska vara riktigt ärlig så ahr jag inte ätit bra frukost eller lunch under veckan. Men hungern har inte infunnits! Vilket den borde göra eftersom träna= hungrig.. men jag tror den borde komma snart! Får väl hoppas det... 
Här är en fantasi eller vad man kan kalla det ; tänk om jag mot förmodan skulle kvala in till senior-SM innan november! Och sen får JAG fara dit tsm med Mix :O jag vet att det är lite orealistiskt, men vad kan man göra? det är inte jag som bestämmer vad jag ska tänka (A) det vore hursomhelst det bästa som hänt mig och som simningen känns nu så är det inte alltför superorealistiskt... T.ex så har jag under denna vecka simmat 400 bröstsim på ca 5.20 och 200 bröstsim på 2.30 (plusa på nåra sekunder där, låt oss säga 2.38 kanske ? )
jaa, det är iaf bra för att vara mig, med tanke på¨att jag för ett halvår aldrig ahde simmat 200 bröstsim, ännu mindre en 400-ing. Ändå ett big step tycker jag.... .Fast det är ju bara jag det... men det här blir nog bra : ) kanske,

                                                                    Men jag har verkligen bestämt mig;
                           att nu jävlar ska jag inte vika ner mig. Inte den här gången. Nu jävlar ska alla få se!


Och nu närmar sig skolan med stormsteg :S Det känns inte roande. Alltså, visst, det blir mer träning och så, men DET ÄR  SÅ JOBBIGT. Att man alltid ska måsta jobba för dom där jävla betygen. Det tar bara så otroligt mycket energi att det finns inte! Dessutom så är det ju några betyg som vi inte fått ännu, kurser som vi inte är klara med. Och jag har verkligen misslyckats med två av dom. Och varför har jag gjort det? Hur kan jag ha låtit något sånt hända? Ofta jag, jag ska ju vara king. Men jag har börjat tvivla och det är därför som allt blir så fel. Ta engelskan till exemepl. I högstadiet,  speciellt 9an var det ju hur lätt som helst. Sen kommer man till gymnasiet och ingenting går? HUR?!! Och nej, det har inget med att "vi hade lätta prov" lärde oss inget osv... Om vi nu inte hade gjort det, HUr kan man då få full pott på nationella, dvs en "10:a" på allt? :O Det bevisar ju bara att vi lärde oss saker, och nu är det som borta! ANKI - kom och lär mig.
Och ja, engelskaläran är enligt min åsikt skum som fan och jag fattar han inte. Allt som Stefan säger fastnar bara inte.
Ja, sen har vi ju idrotten som jag under de flesta lektionerna har "spelat" sämre än vad jag egentlgien är. Därför blir det nog inte mvg i A-kursen ens .......... Och sen finns det ju 2000? ALltså det funderar jag allvarligt på att skippa. Visst, kanske jag sprang bra förra året men då hade jag ju iaf tränat lite under sommarn. Nu hann jag springa typ i 2 veckor sen var det slut med det. (Råd från kiropraktorn eftersom jag har dålig rygg) Så jag undrar om jag kan säga till lärarn att jag inte borde springa för min rygg pallar inte det.. Men det betyder ju att jag inte kan springa överhuvudtaget? alltså kan jag inte vara med på någon som helst idrottslektion förrutom typ pingis och teori? Och simning förstås. Kanske det är lika bra att skolka just 2000-lektionen eller att "råka vara sjuk" den dagen. ??
      <Kände bara för att lägga ut dessa bildernaAA

Nu ryms det snart inge mer så jag kan ju avsluta med att berätta vad som komma skall. På fredag (imorgon) blir det grillkväll hos Soffan med övernattning hos mig. KAnske aif. Jag är ju som bekant ensam hemma vilket mina föräldrar inte har varit sen att påpeka ("Skriv inte att du ska vara ensam hemma på apberget,msn eller något. Då kanske halva stan kommer hit och vi vill inte att samma sak ska hända här som hos Karro" osv...)
På lördag är det kräftskiva at Milles, med mys och sen stan eller nånstans :P Undrar hur det ska gå med kräftor, dom har ju ögon och allt.... Aja, ska ladda med korv m. bröd just in case ;D
Och nu när jag skumma rigenom inlägget så ser jag till förvåning eller inte, att blogginlägget inte alls var så djupt/ingående osv som jag ahde trott! Stooor besvikelse men life goes on!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0