Congratz=)=)

Torsdag den 12 Juli 1990 föddes en liten flicka på BB i Skellefteå. Hon döptes senare till Sofia Ulrika Kristina Hedlund. Och lite visade det sig att den här ungen skulle bli min allra bästa vän. Jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig, du har alltid funnits där. A l l t i d. Enda sen i förskolan har vi varit vänner om jag minns det rätt. Och för det så vill jag tacka dig; t a c k  för att du ställt upp och tack för att du bara varit den du är. Tack för alla stunder vi har bevarat, alla minnena. Dom dåliga som dom bra. Det har varit guld värt - om inte bättre än så. Ovärderligt är nog det rätta ordet. Det finns ingen annan som jag hellre hade delat dom med.
Du är helt enkelt bäst Soffan, du har alltid varit och kommer alltid vara det. Jag vill också passa på att säga att jag står vid din sida, i vått och torrt, i upp och nedgångar. För det är vad bästa kompisar gör - finns där för varandra.
Idag fyller du 17 år, kanske en meningslös ålder visst. Men det spelar ingen roll. Det är din dag och jag hoppas innerligt att du har det underbart, idag som på lördag. Idag som i resten av ditt liv. När du växer upp och möter allt som livet har att erbjuda, hoppas jag på att fortfarande finns där. Att jag finns där för att stötta och även för att gratulera dig. För det kommer att gå bra, du kommer att leva ett lyckligt liv. Det kan jag sätta all min värdighet på.

Du är en kämpe och för det älskar jag dig!


Grattis på 17årsdagen SOFFI!!! =)=)


image26

     


Kommentarer
Postat av: KISSEN

MNÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅW!

2007-07-12 @ 21:40:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0