"They Are Not You"

En sen julikväll och såhär ser vädret ut? Det är nästan så man blir deprimerad. Nu ska det ju vara en mysig solnedgång, 18 grader varmt, och fåglar som kvittrar.... Och vad har vi?? En tråkig "höstdag" med regn och kyla...fyfan alltså.
Just nu sitter jag vid datorn (antagligen) nästan helt ensam, förrutom ruffa då som ligger och kurrar som en galning =] sötis=)=)  hursomhelst så suger det hårt att vara ensam hemma på kvällarna o nätterna : ( ÅÅÅH, jag vill ha sällskap! Kom hit om du är inbjuden. 

Idag har jag först varit med kakan och vi såg på film, En skräckis tyvärr... INTE PASSANDE ;);) Sen nu på kvällen har jag varit med Soffan och KAkakkakarrooooolina :D Jga å sofan åt en romantisk middag tillsammans; pirog och uppvärmd pizza (L) Vi såg One Tree Hill första säsongen, fyfan va det kinga! ^.^  Sen kom karro o vi chillade som mest=)

Aja, nu orkar jag inte skriva mer, har som inge annat att säga. Förutom att jag är hungrig men jag ahr typ ingen mat att äta! Glömde visst fara å handla idag. Hur kan man glömma??? Aja, de får väl bli digestive med ost. Gott men inte så mättande.........

 


Kommentarer
Postat av: din morfar

HAHA pirog och uppvärmd pizza=)
ska du inte skriva in memoarernA? (A)

2007-07-11 @ 16:55:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0