I have the feeling

Nu känner jag för att stråla med mina "Photoshop-kunskaper" för jag har inte ett enda skit att göra :S ;)
Titta & njut: 

   

   


 

One moment!

Klockan närmar sig halv fyra och snart ska jag pallra mig iväg till bussen för att åka till Ske-hamn för träning. Hoppas det går bra idag iaf.. Även om det inte är så stor chans. Negativt tänkande redan nu?!Nä, nu måste jag sluta tänka så.
Det ska gå bra
! =)=) 

At the moment lyssnar jag på "One moment in time" med Whitney Houston och det säger jag då bara:
-Den låten äger hårt :D:D wonderfulllen!
För att snabbresuméa tiden sedan mitt senaste inlägg (Ris.com) så kan jag meddela detta: ------------------------ ja? haha, det har visst inte hänt så mke förrutom att min syster tog examen igår, hon gick ut 6an! Grattis, stortjejen! Sen så gick ju Carro&Maria ut grundskolan dvs NIAN. Nästa år blir det gymnasium på A-torp för båda. Och Kakan som just kommit hem från Turkland var ganska så brun (läs röd =P) Men brunheten kommer snart ska du se =) 

Jaa, jag har väl inte så mycket annat att meddela från mitt så underbara liv........ Kanske att alshammar slog nytt världsrekord på 50m fjäril. Tog rekordet från A-K Kammerling. Kul för henne! Inte för att jag blir så överdrivet glad över det. Jag menar, det är ju inte JAG som tog det så varför bry sig så himla mycket? Exakt. 
Det DÄR var det sista, nu är jag klar. 

BTW ETT MÅSTE: "One moment in time"Youtube.

/" Whitney Houston - One moment in time(Grammy Awards live) "/ 
     -hon e kingen!  

image8 

image9 Emma Igelström, som har skrivit om sin sjukdom i; Simmar-Emma, min kamp mot bulimin 

Ris.com ?

Jag tror aldrig att jag har känt mig så risig som nu... Igår var det Fredag; vilket blev lite "bark" eller vad man ska kalla det ;) Alltså shit, vill bara glömma vissa saker men det kommer nog inte att hända, tyvärr. Varenda gång just  d e t   h ä r  händer blir det kortsluttning eller något liknande i hjärnan. Allting bara spårar en aning. Men det känns ändå som att det spårar åt rätt håll när det händer. Och det är ju iallafall något som är positivt =)=) Och jag kan än så länge stå fast vid att det är värt det! Mer eller mindre... men at the moment är det mer.

Och i tisdags var det ju balen, alltså fyfan vilken glädje! Den var ehlt oändlig, varenda person i publiken och paren som gick in utstrålade en sådan glädje! I två timmar satt man där och bara log åt alla som gick in.
Typ peppad på prom? Typ, typ.. 
Och LadirF; vilket hår alltså! Lätt snyggaste av alla  och det säger jag inte bara för att det är en bekant, det är
ren fakta.   

image7
NÅÅÅÅ ????Nä, nu ska jag dumpa datorn för resten av kvällen och pallra mig ner för att se Bondrullen.. Och ja, jag vet att jag inte är först med att se den men nog är den lika bra för det.
  

PEACE OUT

Summerbreeze

Jahapp, så nu har man varit i en 100 grader varm simhall typ hela dagen. O . o Men det var typ värt, inte för att jag simmade utan för att bara få känna samhörigheten, om det nu finns något sånt ord. Det är exakt sådana här tillfällen som ger självförstroendet en push i rätt riktning. Det är dagar som idag man känner att; "fan, kanske det här inte slutar så dumt iallafall". Det dåliga är ju att dagar som idag inte kommer tillräckligt ofta. Give me more! Som jag tidigare nämnt så var det väldigt varm där innne och itne var det svalare ute. Alltså, kan det stämma att det har varit uppemot 28 grader?! Om det var på ett ställe där solen har legat på ett tag vet jag inte, men nog var det varmt ändå. Och man känner ju hur ovan man egentligen är, svetten rinner för ingenting. Och det borde ju komma från mig som svettas dag ut och dag in ;).

Gårdagen då, vad finns det egentligen att säga? Jag vill helst inte gå in på det området, men låt oss säga att det barkar! Inte för att jag vet vad det e g e n t l i g e n  betyder, men det lät å passa in i meningen =)

Bara för att jag är din vän betyder det inte att jag är din barnvakt!


* J a g  s k u l l e  i n t e  k l a r a  av  d i n  m i n 
   O m  d u  v i s s t e  s a n n i n g e n 

Det finns saker som man aldrig kommer att glömma!

VALBORGS -07
image3

STHLM -06
image4

CALELLA -06
image5

TÄLTNING -06
image6

- och det här är ju bara några av de bilderna man har från en massa olika händelserr :D

Sen så närmar sig skolavslutningen med stormsteg. Och några av vi swimmers har bestämt oss för att ha en liten picknik utanför folkparken inann balen drar igång... det blir gott.

♥Livet är så mycket mer än vad du ser♥

Att blogga..

Hej?
Eller, ska man säga "hej" till sin egen blogg? Eftersom det här blir mitt första inlägg så får det väl funka..hej igen då! Jag följer strömmen och skaffar mig en blogg. Och det efter att jag totalt har dömt ut allt som har med bloggande att göra! Tänk vad mycket kan ändras.... Ja, och vad ska jag nu säga? Eller skriva blir det ju.. Ska jag använda min blogg som en öppen dagbok där jag skriver allt jag känner för? Eller ska den mest baseras på bilder och bli en bilddagbok? Jag tror jag kör på en liten blandnnig av dagbok, fotoalbum och bara mina, kanske för vissa meningslösa, tankar =) Det blir nog bäst så.. Känner som inte för att dela med mig om allt! Det finns vissa saker som ingen vet och inte ska få veta heller.

Idag var en dag som alla andra, en i mängden. En sån där dag som man så småningom glömmer bort och som inte påverkar livet någonting, en dag som man bara tar sig igenom Jag vill inte att det ska vara en sån dag. Om jag själv fick bestämma så skulle det vara dagen D, den dag som ändrade mitt liv för alltid. Som gjorde allting bra, bättre, eller till och med bäst! Det är det enda jag vill men det känns som att ju längre det tar att hitta tillbaka till DET desto större blir risken att jag lämnar DET bakom mig... Jag vill inte göra det, jag vill kämpa tills jag står som segrare men det är så svårt. Svårare än vad det borde vara. 

På tisdag är det skolavslutning vilket betyder att det är EN ynka skoldag kvar. Det är knappt så att jag har fattat det, att det redan har gått ett läsår! Eftersom vi har skolavslutning innebär det att vi har fått betyg i avklarade kurser.. Och det var ju lite sisådär med det.. Det känns onödigt att rabbla upp en massa kurser och betyg men jag kan inte förstå s a m h ä l l s k u n s k a p e n ! Jag har slitit som ett djur på alla arbetsuppgifter vi haft och klarat dom jävulskt bra om jag får säga det själv. Jag misslyckades på ett enda prov vilket för ett tag drog mig ned till VG men då sa jag att han skulle titta igenom allt jag gjort och då blev vad jag kämpat så hårt för =)

Skolavslutningen innebär skolavslutningsKVÄLL och det verkar ju inte bli något av heller... , tack för gentjänsten säger jag då bara.

Haha, kul att börja bloggen med en massa klagande. Jag får nog styra upp så att nästa gång blir bättre och framförallt positivare!
- en hälsning skickas till nina brodin, du är en kaka! 

Peace
Mackan 

P.S
Jag simmar, bara så ni vet
D.S

image2

RSS 2.0