Att blogga..

Hej?
Eller, ska man säga "hej" till sin egen blogg? Eftersom det här blir mitt första inlägg så får det väl funka..hej igen då! Jag följer strömmen och skaffar mig en blogg. Och det efter att jag totalt har dömt ut allt som har med bloggande att göra! Tänk vad mycket kan ändras.... Ja, och vad ska jag nu säga? Eller skriva blir det ju.. Ska jag använda min blogg som en öppen dagbok där jag skriver allt jag känner för? Eller ska den mest baseras på bilder och bli en bilddagbok? Jag tror jag kör på en liten blandnnig av dagbok, fotoalbum och bara mina, kanske för vissa meningslösa, tankar =) Det blir nog bäst så.. Känner som inte för att dela med mig om allt! Det finns vissa saker som ingen vet och inte ska få veta heller.

Idag var en dag som alla andra, en i mängden. En sån där dag som man så småningom glömmer bort och som inte påverkar livet någonting, en dag som man bara tar sig igenom Jag vill inte att det ska vara en sån dag. Om jag själv fick bestämma så skulle det vara dagen D, den dag som ändrade mitt liv för alltid. Som gjorde allting bra, bättre, eller till och med bäst! Det är det enda jag vill men det känns som att ju längre det tar att hitta tillbaka till DET desto större blir risken att jag lämnar DET bakom mig... Jag vill inte göra det, jag vill kämpa tills jag står som segrare men det är så svårt. Svårare än vad det borde vara. 

På tisdag är det skolavslutning vilket betyder att det är EN ynka skoldag kvar. Det är knappt så att jag har fattat det, att det redan har gått ett läsår! Eftersom vi har skolavslutning innebär det att vi har fått betyg i avklarade kurser.. Och det var ju lite sisådär med det.. Det känns onödigt att rabbla upp en massa kurser och betyg men jag kan inte förstå s a m h ä l l s k u n s k a p e n ! Jag har slitit som ett djur på alla arbetsuppgifter vi haft och klarat dom jävulskt bra om jag får säga det själv. Jag misslyckades på ett enda prov vilket för ett tag drog mig ned till VG men då sa jag att han skulle titta igenom allt jag gjort och då blev vad jag kämpat så hårt för =)

Skolavslutningen innebär skolavslutningsKVÄLL och det verkar ju inte bli något av heller... , tack för gentjänsten säger jag då bara.

Haha, kul att börja bloggen med en massa klagande. Jag får nog styra upp så att nästa gång blir bättre och framförallt positivare!
- en hälsning skickas till nina brodin, du är en kaka! 

Peace
Mackan 

P.S
Jag simmar, bara så ni vet
D.S

image2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0