One moment!

Klockan närmar sig halv fyra och snart ska jag pallra mig iväg till bussen för att åka till Ske-hamn för träning. Hoppas det går bra idag iaf.. Även om det inte är så stor chans. Negativt tänkande redan nu?!Nä, nu måste jag sluta tänka så.
Det ska gå bra
! =)=) 

At the moment lyssnar jag på "One moment in time" med Whitney Houston och det säger jag då bara:
-Den låten äger hårt :D:D wonderfulllen!
För att snabbresuméa tiden sedan mitt senaste inlägg (Ris.com) så kan jag meddela detta: ------------------------ ja? haha, det har visst inte hänt så mke förrutom att min syster tog examen igår, hon gick ut 6an! Grattis, stortjejen! Sen så gick ju Carro&Maria ut grundskolan dvs NIAN. Nästa år blir det gymnasium på A-torp för båda. Och Kakan som just kommit hem från Turkland var ganska så brun (läs röd =P) Men brunheten kommer snart ska du se =) 

Jaa, jag har väl inte så mycket annat att meddela från mitt så underbara liv........ Kanske att alshammar slog nytt världsrekord på 50m fjäril. Tog rekordet från A-K Kammerling. Kul för henne! Inte för att jag blir så överdrivet glad över det. Jag menar, det är ju inte JAG som tog det så varför bry sig så himla mycket? Exakt. 
Det DÄR var det sista, nu är jag klar. 

BTW ETT MÅSTE: "One moment in time"Youtube.

/" Whitney Houston - One moment in time(Grammy Awards live) "/ 
     -hon e kingen!  

image8 

image9 Emma Igelström, som har skrivit om sin sjukdom i; Simmar-Emma, min kamp mot bulimin 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0