Summerbreeze

Jahapp, så nu har man varit i en 100 grader varm simhall typ hela dagen. O . o Men det var typ värt, inte för att jag simmade utan för att bara få känna samhörigheten, om det nu finns något sånt ord. Det är exakt sådana här tillfällen som ger självförstroendet en push i rätt riktning. Det är dagar som idag man känner att; "fan, kanske det här inte slutar så dumt iallafall". Det dåliga är ju att dagar som idag inte kommer tillräckligt ofta. Give me more! Som jag tidigare nämnt så var det väldigt varm där innne och itne var det svalare ute. Alltså, kan det stämma att det har varit uppemot 28 grader?! Om det var på ett ställe där solen har legat på ett tag vet jag inte, men nog var det varmt ändå. Och man känner ju hur ovan man egentligen är, svetten rinner för ingenting. Och det borde ju komma från mig som svettas dag ut och dag in ;).

Gårdagen då, vad finns det egentligen att säga? Jag vill helst inte gå in på det området, men låt oss säga att det barkar! Inte för att jag vet vad det e g e n t l i g e n  betyder, men det lät å passa in i meningen =)

Bara för att jag är din vän betyder det inte att jag är din barnvakt!


* J a g  s k u l l e  i n t e  k l a r a  av  d i n  m i n 
   O m  d u  v i s s t e  s a n n i n g e n 

Det finns saker som man aldrig kommer att glömma!

VALBORGS -07
image3

STHLM -06
image4

CALELLA -06
image5

TÄLTNING -06
image6

- och det här är ju bara några av de bilderna man har från en massa olika händelserr :D

Sen så närmar sig skolavslutningen med stormsteg. Och några av vi swimmers har bestämt oss för att ha en liten picknik utanför folkparken inann balen drar igång... det blir gott.

♥Livet är så mycket mer än vad du ser♥

Kommentarer
Postat av: friida

barka är när nått går åt skogen ;)

2007-06-03 @ 21:43:19
Postat av: friida

elelr om det spårar ur :P haha

2007-06-03 @ 21:44:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0