Bara för att =)

Har ju varit lite inaktiv på den här bloggen ett tag.. Så nu kände jag att jag skulle skriva NÅNTING iaf!
Och eftersom det senaste inlägget var typ....jävligt länge sen så kan jag bara kort summera om mitt liv. Intressant? HEHE,
jag kan väl börja med att tävlingen som var förra helgen gick riktigt bra, trots att jag var hur opeppad som helst på att tävla! Hursomhelst så gick det bra, vann ett glasäpple för "Helgens manliga prestation". : )
Och det var inte bara ett glasäpple utan det hade tillochmed äkta guld i sig! 24 karat, värt 1500 kr sades det

Sen har jag ju också haft en rååjobbig vecka på skolan!!! Alltså, helt galet, jag fattar inte! SPID som ska vara slappt? Förra veckan hade vi matteprov på tisdag, inlämning av läslogg på onsdag, och sen ett FETT geografiarbete om VULKANISM?!?! KUL??

Och efter att ha måsta genomgått den här "killingweek" så har jag kommit på; Varför måste man vara så jävla bäst hela tiden? Varför ska man vara missnöjd om man "bara" får ett  V G  på ett arbete? Helt sjukt, vilka krav vi ungdomar egentligen ställs på. Varför måste man kunna allting bra?
Spela roll, räcker det inte med att bara vara??

Nu är det iaf lov och då tänker jag bara vara!! Det och lite till.... hihi ;] Fast får ju se hur allting ordnar sig, tjoller som alltid 

P.S
hade tävling i helgen också i Ume. Gick åt helvete, blev sjuk och lyckades stuka fingret
FITTA säger jag bara :( (U)
Men jag simmade iaf fint =) ?
D.S
.

M V H


Kommentarer
Postat av: snape

wheres the party?

2007-10-30 @ 01:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0