Beware

Sitter just nu och nöter I'm yours,  blir sriöst aldrig less låten =) Känslorna från Valborgs 2007 kommer liksom tillbaka =] fyfan va roligt!

NM är över, nu är det "bara" 1 år kvar till nästa! Gick typ ändå bra iår (för första gången). Skulle jag säga något annat så skulle det vara att ljuga. Slog personligt på 100, 200 bröstsim & 400 medley. Sen även i alla lagkappsfinaler också, så det är ju som bra.. : ) Dock lyckades jag inte med målsättningen men förhoppningsvis kommer det snart! Annars vet jag inte vad jag gör, typ kuttar migsjälv 

har varit lite småsliten efter helgen, så därför ska jag vila från träning både idag och imorgon! 2 hela dager ska jag inte träna fast vi egentligen har träning... OOOO, typ nytt rekord, men det blir nog bra ändå.
I slutändan.

Men KUL ?!?!?!? att jag har en syster som dragit på sig magsjuka! Så jag säger bara att ni bör akta er för mig dom närmsta dagarna... Kommer väl vara en gående bacill (latin: Bacillus) så det är nog bäst att ta ni tar det säkra före det osäkra ;D 

image126
Prisutdelning 400 medley. 

Typ att jag ser biff ut (a)
HEHE, kanske bara är vinkeln som gör det.................    


Kommentarer
Postat av: soffan

biffig som en stek!

2008-04-16 @ 21:57:24
URL: http://sofiahed.blogg.se
Postat av: Emmy

Asså hur ofta far man och tränar om man har magsjuka det är det jag undrar eller menar du att du bara bär på smittan den har ännu inte drabbat dig??

MEN HALLÅÅ du e ju biff det är bara att inse

2008-04-17 @ 08:42:57
URL: http://tymme.blogg.se
Postat av: Emilie

men TYYYYYYYYYYYP mackan biff kanse tyyyyyyyyp!!!

2008-04-18 @ 06:29:56
URL: http://zatina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0