1000

Sony Ericsson?

Vad är det egentligen för lågkvalla-mobil?! Fattar som inte, alla har/ har haft problem med sin S E nån gång.
Och nu är det visst min tur. Mobiljäveln har visst bestämt sig för att varken kunna öppna inkorg/utkorg/sparade meddelanden. Inte heller skicka sms ska man kunna göra.
Blåtanden är bara att glömma, den är veck nu också....
Nu kan jag visst typ bara lyssna på music och ringa. Och ofta man ringer på mobilen?!
Blir därför att springa in på telia on friday och kutta subborna som jobbar där.... mer eller mindre...  

När jag nyss loggade in på msn hotmail hade jag fått 6 mail! Blev för ett ögonblick småpirrig då jag tänkte att det kanske kunde vara från peppe (tatueraren) men  NEJ, fortfarande inget svar! Men han har ju läst det! 
Jag tror att han inte tar mig så väldans seriöst då jag inte har världens hippigaste msn-adress.... HEhe

Hursomhelst så var det tävling i Luleå i helgen! Den var helt spårad, typ 1 timmes försening första passet pga "tekniska problem". Sen när allting var igång så tog varje heat seriöst 3 minuter. Då grenen var 50 ryggsim... 
Bara sjukt alltså, och den tog ju sin tid också, men lyckades iaf ta hem totalvinsten efter en spännande match mellan jag och moltiEboY. 
1000 kronor rikare, man ska ju inte klaga på det iaf ;) ;) 

Nä, nu ska jag spy på engelskaläxan som jag faktiskt ska göra för en gångs skull! 

image118
Sug på den ni.
  

Som dag och natt

Engelskarecensionen gick rakt åt h-vete... tidsbrist är inte min grej alltså! paniken, svetten, näe usch och fyfan :S Men nu är den saken över iaf : )

Sitter här och har 0 koncentration. Vet inte varför jag ens sitter här.... Som ett beroende ?
 Är som sagt totalt död idag, efter passet igår + att jag var ju tvungen läsa den där satans boken igårkväll, vilket resulterade i på tok för lite sömn.
 Och jag är en av dom som seriöst behöver minst 8 timmar om jag ska fungera normalt! Därför var jag inte en normal pojke på träningen idag. Och jag hatar att vara onormal=(

- har därför bestämt mig för att bli normal igen imorgon, då vi har världens sovmorgen (ingen skola alls, eller egentligen bara geografi-prov men jag kommer att känna mig risig ;)
så då kan jag bara chilla, se på Våra Bästa År och ÄTA hela dagen för att sedan komma fit for fight på träningen

image117
Det fortsätter att spåra i 7an :S  ^^
Funderar på att lägga ut minst 1 sån här jätteful bild i varje inlägg, bara för att det ska få lite mer "färg

So long ♣


200 hästlängder

Tänkte först bara säga att jag älskar när det går bra. Det räcker med att det bara går 'hyffsat' bra för att det ska göra kvällen liksom!=) Simmade idag 5000 meter frisim på tid. Lite småångest hade man ju innan, men som sagt så gick det vägen!
Överraskade mig själv litegrann då jag aldrig gillat lååånga sträckor sådär. Men det funkade och det största av allt: jag gav inte upp! : ) För sisådär 6 månader sen hade jag aldrig fullföljt en sån träning.
Allt jag tänkte nu var att jag inte skulle stanna, hur ont i nacken jag än fick osv... En eloge till mig själv från mig själv

Iaf så blir det att läsa ut den här förbannade engelskaboken ikväll eftersom vi ska ha bokrecension på lektionen imorgon. Som måttligt roligt. Men vad kan man göra

- Annars har jag inget nytt att meddela er därute, förrutom att jag ska fortsätta ändra på min blogg, när jag har tid ( dvs aldrig ;) )

image116 Coolingar i 7an? Men sofia var zöt iaf

Det finns sjuka, fula och allmänt misslyckade bilder som egentligen aldrig borde visas.....
Men vafan =P=P ^^ 
 

naj

hahaha ett desperat försök till att göra nånting?
Ja, ni ser ju resultat! Och jag är duktig........ :S:S:S:S


Har fått höra att jag aldrig uppdaterar den här jävla bloggen... så då tänkte jag göra det nu när jag ändå inte har nånting att göra! Eller, egentlgien borde jag jobba med historian men det får vänta =P
Var @ Soff's place igår & där var även miken : ) Som lite trevligt med mello osv.. Rätt låtar gick vådare btw!
Carola in my buttelibutt.
Blev mke prat om den här utlandsresan som ska äga rum i höst! Känner på mig att det kommer bli typ den bästa resan nånsin=D Gimme more bitches!

MÅSTE KOMMA IHÅG ATT TA MED MIG POLISDRÄKTEN TILL UTLANDET EFTER SPECIFIKA ÖNSKEMÅL!!! ;D ;D

HAHA känner nu att jag inte orkar 'uppdatera' er(?) så mycket mer, tänkte bara tillägga att i veckan blir det att åka av! Geografiprov, historieinlämningen sen tror jag att vi skulle skriva den där bokrecensionen i veckan också. På lektionstid såmman inte kan fuska..... idiotlärare? Eller ska jag säga teacher?

Sen tävling nästa helg också, wieho !
 
Snart är det iaf dags för mitt söndagsnöje; Miami Ink<3<3<3
Auf Widersehen !

på brist på annat
 < snart dags igen =) =)

pissed

IT'S NOT OKEYimage113


.

/ kör på lite OTH, som soffelito

                - Blir att styra upp allt igen då.......................

Ink

Ah, har nyss skickat iväg ett mail till peppe @ lefthandtattoo i Pite =) Ställde lite frågor om min blivande tatuering osv. Visst, kanske jag inte får någon tid på ett bra tag men jag känner att nu händer det ändå saker! : )
Kommer bara bli svårt att tajma allting med tävlingar och så, men förhoppnings löser det sig. Det brukar ju som göra det

En meningslös söndag har det varit då jag inte gjort nånting alls. Ätit, suttit vid datorn, sett på tv.... Ja, vad mer kan man göra? Hade ju kunnat gjort lite historia men det skjuter jag på. Busig som ja är 

Party hos danne igår då, trevligt, finns som inget annat att säga. 

aara
Alla som inte dansar är våldtäktsmän

Sitter här vid datorn och ryser åt min fina stämma. Underbart<3<3
Förstår som inte varför jag är dålig. Eller, jag hör inte hur dålig jag är (kanske det som kallas tondöv) så det kan ju vara därför jag tror att jag är kingen. ELLER så kanske jag är duktig när jag som "gör till mig", blir lite djup osv.... vem vet? ;)

-Magaluf då? På mallis? HEHEHE Najs blir det nog iaf : )

Vet inte vad jag ska berätta om, kanske att jag var i finland för några dagar sen; på Skellefteåkampen (=finnkamp) Kan ju glädja er därute med att avslöja att vi vann! men inte var det med överdrivet mke; typ 8 poäng eller nåt.
For dit för att bowla och simma som sagt.
Råkade visst stuka fingret dan innan så därför kunde jag endast vara< med på simningen! Inte för att Christer verkade bry sig hårt... var nog bara glad att slippa mig på bowling (jag är dålig på idrott btw) simmade iaf, 50 fr + lag. finns inte så mycket att säga om det. Finnarna kunde inte simma så fattade inte varför jag var nervös från början.  Kom hem fredagmorgon vid 6.
hade kul.
slut.
.
Har som chill på läxfronten så det blir väl dator+tv ikväll då! Som alla andra dagar ;)

HEJEHJ


RSS 2.0