Magical!!!!!!!!!!!!!

Jag är fortfarande helt lyrisk över PDOL igår. Jag & Maria åkte dit på egetnligen ett enda uppdrag som ni säkert redan vet vid det här laget. Och det var ju att se Håkan Hellström.
Först såg vi på TBTB och dom var bra igen, sen bar det nästan direkt av till Stora Scenen för att förhoppningsvis få bra platser till Håkan. Så vi stod och väntade en timme, räknade ner minutrarna och helt plötsligt var det dags.
Och in kom han. Och chockad blev man. Det var så jävla overkligt att se han stå där på scen! Speciellt efter att man taggat typ i flera månader på det här.

Men lite orolig var jag typ ändå. Eftersom jag hört att han är hur bra som helst live så hade man ju något höga förväntningar. Han infriade dom alla! Det var hur jävla helvetets underbart som helst!! DET VAR SJUKT BRA!!!!!!!!
Det går nog inte att förklara nog hur jävla bra artist han är. Sveriges bästa? Antagligen.
Hur som helst så spelades det inte bara nya låtar, utan även gamla godingar som Kom igen Lena, Känn ingen sorg för mig Göteborg och min personliga favorit Nu kan du få mig så lätt!

Håkan var fantastisk på alla låtarna, gamla som nya (Tro & Tvivel, För en lång lång tid, Kärlek är ett brev skickat tusen gånger osv).
Just ja, sen var det ju inte så dåligt att vi fick plats ALLRA LÄNGST FRAM!!!

Så bra bilder blev det också. Här är några av dem:     

 

tack för mig

Kommentarer
Postat av: åbbe

korten vart skitbra ju!!

vilken kväll(L)=D=D=D=D

2008-07-26 @ 23:13:55
Postat av: soffan

så bra bilder!!!!!

:D

2008-07-26 @ 23:40:44
URL: http://sofiahed.blogg.se/
Postat av: mikeen

fyfan mille! :D

aviz e ja

2008-07-27 @ 11:39:12
URL: http://jhaggmark.blogg.se/
Postat av: lovely

fyfan vilka bilder!! =)

2008-07-28 @ 18:37:12
Postat av: Emmy

jag vet inte om du vet varför han inte är min favvo det är för att vi taggade att annat band när vi istället fick vänta i tre tillar extra för att se på gamm håkan och vi blev totalt mosade sedan frös vi och ja det var en snabb sumesing av vaffer jag inte tyck om han! han har iaf sköna texter det kan ingen säga nej tilL!

2008-08-01 @ 14:26:33
URL: http://tymme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0