Utmanad!

Nu har jag gjort den här utmaningen som tog evigheter. Därför är det bäst att ni läser hela fadderullan :P
Fick den av Sharp och Rosse - tack så mycket!

Reglerna är följande:

  • Länka den som utmanat dig och sätt in dessa regler på din blogg.
  • Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och knäppa.
  • Utmana 7 st i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till dem.

1. Kan ju berätta att jag egentligen är väldigt dum i huvudet. Jag skämtar inte, men mina "första tankar" som uppkommer om saker och ting är verkligen riktigt idiotiska, på gränsen till skrämmande. Men som tur är så håller jag dem (oftast) för mig själv.

2. Det händer väldigt sällan, men ändå någon gång, att jag ber till gud. Oftast är det när något viktigt ska hända som jag knäpper händerna, tittar ut från sovrumsfönstret och ber till någon där uppe. Kanske jag är smygkristen iallafall?

3. För dom som inte redan vet så är jag helt fast i "Våra Bästa År". Har försökt förneka det för mig själv men nu orkar jag inte göra det längre. Jag "småskyndar" mig alltid hem från skolan så att jag ska hinna se åtminstone någon minut av programmet (som går 12.50 på vardagarna.) Jag vet att det är världens sjukaste serie, men det måste ses!!!

4. Jag har nu börjat snitta en chipspåse per helg ungefär. Varför vet jag inte, men det är alltid en påse som ligger och väntar på mig varje fredagkväll. Blir som svårt att hålla sig ifån den..
Däremot har jag inte gått upp i vikt, snarare förlorat muskelmassa. Det suger ju, men det är så jäkla gott =)

5. De senaste åren har jag haft en regel när jag gått hem från bussen, och det har varit att komma fram till dörren på olika sekunder, t.ex. på 60, under 100 eller så nära 100 som möjligt. För tillfället har jag ingen, och det känns bara skönt.

6. Det finns inga bättre dagar än dagen innan& självaste julafton. De dagarna kickar alla andra dagars asses by far!
Det speciella med dagen före är just att jag, kakan och åberg har som tradition att besöka varandra, kolla julklappar, rösta på bästa granen osv.. =)

7. Kan avsluta med att berätta att jag är rädd för att bli vuxen! Om det var möjligt skulle jag föralltid vilja vara ung och kunna göra saker som är roligt, som att åka madrass i backar. Hur skulle det se ut om en 40-åring åker madrass i Liljansbacken?

Jag utmanar ingen, för det här borde ingen människa behöva utsättas för....  


Kommentarer
Postat av: Emmy

HAHAHAHAHAHAHAH så hemskt kan det inte varit det är det jag känner!!

2008-11-02 @ 10:51:03
URL: http://tymme.blogg.se/
Postat av: Miccan

Våra bästa år 4-ever!! ;)

2008-11-02 @ 14:37:00
URL: http://muumii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0