Lämna den ifred!!

Det verkar som om jag trodde lite väl mycket om mig själv. Iaf när det handlar om faser. Tog mig som sagt till körskolan och terrade den där fas A. Hann pröva två ggr och fick underkänt båda gångerna. Haha,jag måste nog faktiskt läsa den där jävla boken om det här ska gå vägen.

Från en sak till en annan.
Nu är det såhär att det finns en väldigt jäklig sak som stör mig så förbannat och det är under skollunchen när det är maträtter som det var idag; Fiskgratäng.
Jag tror starkt att det är många som känner för att spica upp fisken med lite citronpeppar. Men ibland är det ett äventyr i sig då det finns människor som tar hela burken med sig till bordet!!!
Varför?!
Jag tycker att alla ska få chansen att använda sig av kryddan, eller är det så att bara "vissa" personer  har rätt till den? Varför inte bara låta den stå i den där "lådan" så alla lätt kan ta för sig och alla kan äta sin mat med ett leende på läpparna.......

Näe, nu måste man springa runt som en jävla höna på jakt efter kryddan som står på något meningslöst bord bland några tomtar... Kul?Kommentarer
Postat av: åbbe

vad är faser?

2008-09-23 @ 21:50:11
Postat av: soffan

dagens i-landsproblem - alla har rätt till citronpeppar på sin fisk

2008-09-23 @ 23:23:29
URL: http://sofiahed.blogg.se/
Postat av: Emmy

min teori till varför folk tar med sig kryddan är så att dom har ett mycket starkt behov at mänsklig kontakt så dom vill att alla som fins i närheten som vill ha av kryddan ska komma fram och fråga om dom kan få den!!

2008-09-25 @ 19:27:55
URL: http://tymme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0