En tripp på stan

Efter fem timmar känner jag mig otroligt nöjd. Anledningen är för att det som jag åstadkommit under den här eftermiddagen skulle i vanliga fall ha tagit flera veckor. Jag vet inte riktigt vad som hände men jag tänkte ge er alla en snabbresumé.

Först blev det att fokusera på valborgs. Hittade ett par byxor på MQ som är allt annat än typiskt mig. Jag visar er senare! Efter det beklagade jag mig hos min madre. Hur fan kan det gå åt så mycket pengar?! ÄR DET NÅGON SOM SNOR AV MIG ELLER?? Helt sjukt hur mycket man egentligen kan bränna på saker och ting...

Iaf så ser jag senare några bitches springa runt på stan (SoffanHed och SoffanLu). Följer efter dom in på telia, där jag tog tag i skiten och bytte till Halebop. Så nu vet ni det mina Halebopvänner! :)

Hur som helst så följde dom mig till nån ateljé, där jag nu har kirrat min baloutfit!! Lugnet har nu lagt sig och hela kalaset blev råbilligt =D Var på rea typ så det gick på ungefär 2000 svenska kronor!! Hia=)
Till balen måste man ju göra sig fin, så det bokades en klipptid hos Frisörerna också.

Efter det äventyret blev jag lämnad i sticket så då letade jag upp en överdel att ha till valborgs också. Fann den inne på Carlings så jag känner mig frid och fröjd. Sen har det kirrats andra grejer så nu är vi alla redoför framtida äventyr. Eller åtminstone jag.

Slutade dagen med att äta på subway för femte gången på typ 12 dagar?!?!?! Det var tyvärr lika gott som vanligt och det suger ju...


Sofiahed i ateljén med prillan uppstoppad.


Chilleman på Carlings.


Och det syndigt goda...

Kommentarer
Postat av: åbbeeee

jag har Halebop :D

2009-04-28 @ 21:17:03
Postat av: Emmy

HAHAHAH asså fins fan mackor som kan se godare ut än den där!!!

2009-04-29 @ 17:41:10
Postat av: Anonym

alltså marcus NEJ!

2009-04-29 @ 19:30:07
Postat av: Anonym

alltså marcus NEJ!

2009-04-29 @ 19:30:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0