23.29

Den här dagen har väl varit som vanlig. Morgonen bjöd i alla fall på skönsång. Jag och Maria bestämde oss för att leta upp den nyss fyllda 18åringen och sjunga en liten truddilutt. Lättare sagt än gjort, men tillslut hittade vi henne på något random place. Hoppas verkligen att hon njöt av vår "Ja må hon leva" för den kom då från djupet. Från djupet av våra hjärtan ;-)

Annars har väl inte dagen bjudit på så mycket annat. Ska ta tag med religonsuppgiften som ska skickas in ikväll. Stor chans att den blir klar imorgon liksom? Eller, värt att nämnas, är att jag har haft en trevlig konversation med ingen mindre än Lissan! Låt oss säga att det tragiskt nog var år och dar sedan vi hördes... Men hon lever livet i Norge och kommer tillbaka i slutet av maj! Då blir det att hang out alltså :)

Nu är jag äntligen klar med religionsuppgiften. Kan inte säga att jag slösat så mycket enerig på just den, utan det mesta gick nog åt på diverse konversationer. Men klar är den, och nöjd är jag inte. Precis som vanligt med andra ord :)

Imorgon - första träningen (styrke) på två veckor! Spännande!


En ung Lisa, sommaren 2006!

Kommentarer
Postat av: Emmy

skämde ni ut na eller??

2009-04-30 @ 02:10:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0