It's time to break free.

För att kommentera förra inlägget så kan jag säga att det finns saker i livet som ska vara bra jävliga. Kan vara allt från skolan, jobb, till vänner. För trots hur bra det har varit så upptäcker man tillslut sanningen. Typ en sanning som man egentligen har blundat för en tid, men som ändå kommit fram på något vis.

Därför är det nog bra att få sig en uppenbarelse, då man inser att det inte handlar om två personer som det egentligen borde, utan om en. Att det är och har varit fel under en längre tid. Att det är jag som intalat mig själv att allt är bra, när det sedan länge funnits signaler om att det är över. Om att vänskap för dig, är en färskvara som måste underhållas på många olika sätt. Du sa att du alltid skulle finnas där för mig, och om du verkligen menar det så skulle det vara ett ypperligt tillfälle att visa det nu. Men jag tvivlar starkt på att det kommer att ske, tyvärr. Min lilla s.k. uppenbarelse kom inatt, och jag är redo att gå ifrån. För det har "hela tiden" varit Du som velat göra det.
Dock tror jag inte ens att du kommer inse vad jag menar. Eller vad det hela handlar om. Jag tror inte ens att du kommer engagera dig i att läsa det här? För som sagt, det har egentligen aldrig varit ömsesidigt. Alltså inte som det borde. 

Vissa vänner består - andra låter man gå.
Finurligt rim, made by me =)  


Kommentarer
Postat av: Emmy

ÅÅh känn fan igen mej!!!

2009-04-30 @ 02:07:18
Postat av: Anonym

men macke whats wrong?:(

löve u

2009-04-30 @ 11:17:19
URL: http://micaelahaggmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0