Fan, tur i oturen!!

Mobiltelefonen ringde tjugo över sju imorse.
Vaknade, och såg att det var dolt nummer. Blev skitnegg eftersom jag trodde att det skulle vara någon som busringde klockan 7 på morgonen, under sommarlovet!!! Svarar sedan, med den argaste rösten jag kunde få fram. I andra änden börjar då en man presentera sig. Kommer inte ihåg vad han hette men han sa att han jobbade på ****** och frågade om jag var Marcus Wikström.

Han fortsatte sedan och berättade att han hade hittat ett bankomatkort som troligtvis tillhörde mig!!! Och självklart var det mitt också! Jag tappade det alltså någon gång under lördagkvällen, efter det att vi hade varit på Olles och jag hade bjudit Majken på en födelsedagsdrink. Fatta vilken tur jag hade att ingen har stulit det och ingen har använt det osv. Nu är det säkert förstört av regnet, men det är ju bara att beställa ett nytt. Nemas problemas på det liksom ;-)
Jag blev typ också förvånad över att det finns goda människor ute i världen också, som faktiskt bryr sig om andra. Tack du okände gubbe, och tack ni som kanske tänkte sno det men inte gjorde det =)


Kommentarer
Postat av: Emmy

Asså jag har ju en liknande historia man blir ju såå insane glaad!

2009-08-20 @ 14:12:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0