Freakshow på bussen

När man är halvkrasslig så är åtminstone jag en av dom som stör mig på precis allt och alla. Finns nog ingen som kan undgå min vrede om jag skulle sätt aden sidan till ;-)

Idag på bussen hem funderade jag på om det här verkligen var 208:an eller någon buss som skulle ta oss till cirkusen. För herrejävlar alltså vad många freaks det var!! Tror aldrig jag känt mig så hemma som där förrut. Hoho. Nu tror ni säkert att jag överdriver för att jag inte har något att skriva om, men det var verkligen så. Precis varenda en där inne hade något freaky.

Bland annat så var det en kille med  Sveriges flottigaste hår, en ung mamma i tonåren som satt och rappade till sin dotter? Och ja, hon hade på högtalarna så vi kunde höra musiken också. Den där jättekorta invandraren som tror han är grymmast i världen var där, sen typ den sjukaste av dom alla! En 50-åring (cirka) som var utklädd till en docka?!?!?!? Hon hade två pippilotter knutna i jävla rosa sidenband, en lång klänning med spets upptill, a la hembiträde, rosa naglar osv.

Welcome to the circus...

Kommentarer
Postat av: Emmy

Näääe sååå sjuukt nice :D alltid värt att ha någe att titta på

2009-08-31 @ 21:46:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0