Lanternan

Oj oj, vilken kväll. Om jag skulle beskriva den med ett ord så skulle det nog vara "konstig". Den började med att man blev hämtad av en proppad bil som tog oss först till Hemköp. Sedan bar det av till förorten Byske. Hehe. Men eftersom vi var där lite för tidigt så blev det att chilla på Busstationen där, och sedan cruisa runt litegrann. Men kring 11 ungefär entrade man Lanternan. Inte så mycket drag där till en början men allt fler droppade in. Lite mingel, lite dans och det gamla vanliga stod på schemat ;-)

Innan kvällen var slut så hade någon lyckats somna i bilen med öppen dörr, någon annan hade tagit sig ett dopp i havet och någon hade också hunnit strula runt med någon som denne person inte kom ihåg utseendet på. Crazy people är allt jag har att säga. Fast den största frågan är ju hur klockan hann bli halv fyra innan man kom hem till Bersan! Som lustigt...

Förö att avsluta torsdagkvällen på ett bra sätt så stannade Carro och maria på lite rostade mackor och ett Vänner-avsnitt. Najs =)
Kommentarer
Postat av: Emmy

HAHAHAHAHAHAH låter ju hur najs som hälst :D :D :D

2009-08-08 @ 14:36:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0