Ni ger mig ett leende på läpparna :)

Där här med att blogga och att inte göra det lösenordskyddat kan ju ibland ha sina konsekvenser. Precis vem som helst kan läsa det man skrivit och sedan kommentera vad helst denne person vill. Själv kan man bara läsa kommentaren man fått och antingen ta bort publiceringen eller helt enkelt låta den vara. Men orden som har skrivits sitter för många kvar väldigt länge, och det suger grymt mycket..  Jag såg faktiskt nyss några kommentarer som jag hade missat, som enligt vissa kan vara nedlåtande, otrevliga och all sån skit som är "typiskt dumma". 

Och det är klart, det är skrattretande fegt att sitta bakom en skärm, att inte skriva sitt egna namn osv. För så är det ju; att många är så jäääkla tuffa då. Det vi alla har, är en gratis chans att försöka sänka någon annan, försöka få den att må dåligt utan att han/hon i fråga får veta vem det är som skriver sakerna. Detta har jag märkt en del blir väldigt ledsna av och att lusten till att blogga försvinner. Nu vet jag inte vad ni som kommenterade här hade för avsikt här men jag måste säga att jag blev rörd. Helt ärligt så kändes det fantastiskt roligt att någon har orkat bläddra tillbaka i arkiven och sedan lämnat en kommentar på ett inlägg som skrevs för en månad sedan. Att ni orkar göra det för little me är fan ruskigt najs, på hedersord! =) 

Aja, nu ska jag avsluta det här med att jag hoppas ni som droppar dom här kommentarerna fortsätter att läsa i alla fall, för det värmer att ni ens orkar klicka er in här.  

/ From Mille, with big love ;-)


Kommentarer
Postat av: Emmy

Det är ju hur najs som hälst att klicka sig in här :D hihi!!!

2009-08-08 @ 14:39:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0