Oj då!

Ni vet alla dom grejerna som jag skrev att jag skulle hinna göra idag? Ja, det blev ju antagligen inte av. Men som tur var så hann man hämta ut bankomatkortet på AHA Trafikskola. Och en glädjande nyhet var ju att ingen hade använt det och att det fungerade som det ska! =)  Annars så hann jag också springa en runda på stan.

En "rolig" sak som hände var när jag stod i en provhytt inne på JC så la jag bankomatkortet och legitimationen på golvet och tänkte något i stil med att "hur ball skulle det vara att glömma det nu, när jag nyss fått tillbaka skiten."
Haha, och vad tror ni hände? Jo, när jag kommit en bra bit mot bingon så upptäcker jag att kortjävlarna är borta! Kände verkligen hur gud skrattade och sket mig i fejan. Sprang, eller typ gick coolt (men snabbt) till JC där jag hoppades att de skulle ligga. Och den här gången hade man också riktigt tur, för det gjorde det! =P  

Anyway, under dessa dramatiska timmarna hann det bli köpt en t-shirt ;-) Den är införskaffad från Carlings, för 299 kronor.  


Skit i färgerna och det, för kameran suger totalt. Men den ser väl ut sådär, på ett ungefär.


Kommentarer
Postat av: Emmy

Tuuurans du har asså!!

2009-08-20 @ 14:20:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0