Roligt?

HAHAHA jag har skrattat ihjäl mig åt dom här bilderna nyss!! Tror det mest beror på trötthet, för så himla roligt är det kanske inte.. Men jag kom som på en liten historia med hjälp av bilderna, som jag nu tänkte dela med mig av.
Läs och njut! Eller nåt sånt..Det här är lagom coola John som inte tycker skolan är så himla ball. Idag är ingen vanlig dag direkt, eftersom han får sitta bredvid två riktigt plugghästar; Malin och Marcus. (Främst Malin, hon pluggar nog mest i hela klassen).


Malin och Marcus är två riktiga bitches som tvingar John att sluta leva rövare på lektionerna och faktiskt plugga lite också. Uppskattas väl inte direkt av the master men skit samma!


För efter några hårda stunder med boken i näsan så går det upp ett ljus för den här gossen! Och alla problemen som han tidigare haft är som bortblåsta med vinden. Malin och Marcus har använt sina powers till att göra ännu en människa till pluggo. Kan det bli bättre?


Dessa subborna blir alltid glada och stolta när de har hjälpt en kamrat i nöd. Sen om kamraten i fråga ville ha hjälp eller inte, skiter dom fullständigt i..Kom ihåg att allt är ett skämt! Så ni behöver inte dampa loss eller nånting ;-)

Kommentarer
Postat av: jonnyboy

jaa känner mig smart nu :O

2009-08-26 @ 13:57:44
Postat av: M

BRAAAA!!! Då är vårt jobb gjort med andra ord ;) ;)

2009-08-26 @ 22:10:16
URL: http://marcuswikstrom.blogg.se/
Postat av: Emmy

HAHAHAHAHA sååå sjuukt najisgt :D :D

2009-08-27 @ 19:56:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0