Guldmynten

Jag är ju sämst på att styra upp livet. Ska kliva upp klockan 9 imorgon and here I am. Pallar typ inte att gå i säng ännu, av okänd anledning faktiskt. Ni kan kalla mig ett nattdjur om ni vill!

Som ni kanske visste så blev det ett besök hos Clive Russell för att frisera sig imorse. Gick sådär.... okej, rättare sagt så ser det ut som satan =P Haha, blir aldrig nöjd alltså men den här gången är det verkligen inte snyggt. Bild kommer imorgonbitti btw.

Annars så innehöll dagen jobb, som gick helt okej antar jag. Dock låg man typ 100 spänn back när dagen var över så det kändes mindre bra. Handlar typ om slaveri på hög nivå alltså, när man inte kan plus och minus ;-) Hur som helst, efter jobbet så hann man med ett gympass också. Det däremot, gick över förväntan. Orkar mer än förr i tiden = king!

Kvällen har dock inte bjudit på några större överraskningar, utan mest bara dator och tv. Haha, har verkligen inget mer att skriva om den, så jag antar att vi slutar där. Vi hörs imorgon.

(Förlåt för ett helt osammanhängande inägg, men det är allt ni får inatt helt enkelt.)


^ Här ser ni mina "penn-pengar" på jobbet. Och det är precis som det låter, pengarna man får när man säljer pennor. Som man själv har köpt in då;-) Detta är vad som finns i mitt skåp just nu. Någon som vill gissa hur mycket det är? Egentligen är det inte så svårt, bara att räkna men ändå.


Kommentarer
Postat av: Anonym

90 spänn ;)

2009-08-11 @ 10:06:18
Postat av: Emmy

Ett allti i allo inlägg är väll trevligt tyck ja!

2009-08-13 @ 13:42:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0