Partynight out.

Vet ni vad som hände förra kvällen?
Nä, självklart gör ni inte det eftersom min bloggning har varit på latsidan en dag som denna ;-) Haha, i alla fall så började kvällen med mat hos Majken för hon, jag och Karro. Just efter sju kom det lite folk och sedan lite fler människor. Trevligt värre! Det umgicks väl en del, några bruttor gömde sig bakom draperiet medans folket besökte toaletten och så.. Ni vet, helt normala saker med andra ord ;-)

Kring elva tog folket sitt pick och pack mot centrum. Vi alla spreds som vinden, vilket innebar att vissa drog till Station, andra till Calles och andra på filmkväll. Här kommer det sjukaste! Vi var några som skulle gå in på Calles tillsammans men tror ni inte att vakten stoppar en av oss och vägrar slippa in personen?! Med anledning att "Du är så full så att du knappt kan gå". Som komiskt att någon som spytt fyra gånger tar sig in, medans en annan som inte gjort några som helst bravader blir nekad att gå in...

Kvällen slutade med häng hos Christian, innan allt blev jobbigt och vi fick skjuts hem av den bäste<3 Resten orkar jag inte skriva så mycket om. Kan bara säga att jag halverst bröt ihop här hemma. Fyfan alltså..


Haha, märk Majken & Soffan uppe i högra hörnet!


Badkar.


Vad tycker ni om skärpet? Var tvungen att låna det när mina byxor hade spruckit under en dance battle. Man är kanske lite överviktig trots allt?


Random girl pissar i blommorna. Den var tillägnad vakterna om jag minns rätt.

Kommentarer
Postat av: Emmy

Asså dte är alltid sådär en som inte kommer in dom kan väll bju till lite iaf!!!

2009-08-14 @ 14:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0