Mitt 2009 i bilder

KUK. INLÄGGET ÄR INTE FÄRDIGT MEN JAG RÅKADE PUBLICERA ÄNDÅ.
ORKAR INTE BÖRJA OM, SÅ SKIPPA ATT TITTA
UPDATE: DETTA BLIR EJ FÄRDIGT FÖRRÄN IMORGON! SORRY!

2008 slutade och 2009 började med nyårsafton hemma hos Caroline. En trevlig kväll med en massa folk, kända som okända!


Alltså kom vi in i januari. Kollar jag genom mina bilder så hittar jag en mapp som förklarar att det var party hos Majken en kväll. Vad som skedde där kommer jag knappt ihåg, förutom att några girlz strulade med varandra ;-)

Februari var en riktigt bra månad! Jag och maria drog oss ner till Umeå och såg Håkan Hellström live. Fantastisk kväll och jag var i extas för att han hade rört mig två gånger och tittat in i kameran!
Andra saker som skedde denna månad var bland annat Barentskampen i Luleå som sög. Fick feber dagen innan vilket förstörde hela helgen..

Det var också en E-gruppsträff hemma hos Anton och Oskar. Trevligt värre!


Förutom att min syster fyllde år i mars så var det också några partyn på tapeten. Först någon klassfest hemma hos Nattalie. Det var även fest hemma hos Hanna Vallmark. Jag kommer ihåg den kvällen med mycket glädje för allting var bara på topp då. Hehe..

April. En vädligt stor ska som skedde var tatueringen den 17e. Gjorde den i Umeå medans Carro, Marica och min fader såg på. har aldrig varit så nervös någonsin men lyckades ändå lägga sig där och genomföra det. Smärtan var inte olidlig utan vid vissa tidpunkter ganska härlig ;-)

En tävling i Finland hann man också med. Kan sammanfatta hela tävlingen som ett enda stort skämt.

Det största som skedde i juni var självklart studenten som alla vännerna tog och ens egna skolavslutning! Jag kommer ihåg hur jag stod och grinade när jag Soffan och co sitta i kyrkan för att avsluta sin gymnasietid. Vet inte varför men det kan ju ha varit så att man bara var lycklig för deras skull.
Så vad gjorde man på det härliga sommarlovet? Den började med mycket träning inför Vansbrosimningen och sedan genomförandet av den. Hade aldrig i mitt liv föreställt mig att jag skulle simma 3 kilometer i älv UTAN simglasögon!

Annars var den stora händelsen denna sommar Stadsfesten. Kan nog säga att den helgen var den bästa i mitt liv än så länge! Fyfan vad kul man hade! Speciellt till skillnad från Trästocks helgen efter (?) då man var förbannad på allt och alla. Herregud..
Skolan började om i augusti. Personligen kände jag mig inte redo för det, hade mycket väl kunnat ha sommarlov i några månader till.

När det gick mott vinter så blev allt betydligt jobbigare. Man orkade inte med skolan alls och därför valde jag att hoppa av två kurser för att läsa klart dem senare. Vi får se

December är alltid en månad av looove!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0