Den bästa Fredag den trettonde någonsin!!!

Jag vet typ inte om jag borde berätta om gårdagen nu.
För vår vanliga dator har typ gått sönder, så därför kan jag inte lägga ut några bilder eller videoklipp från igår. Men jag måste fan berätta om vad som hände!

Obs, varning för långt inlägg


Själva resan började 12.40 då jag och Maria tog bussen ned till Umeå. Det var en rätt så dryg resa faktiskt, men snack och lite musik gjorde resan lättare! =)
Vi landade i Umeå kring typ 14.50 tror jag. Det första vi gjorde var att checka läget på Idunteatern och fick då höra att man skulle få köa inomhus som tur var.

Så då tog vi rövarna och började mingla city. Det var ju shoppingtajm. Dock var varken jag eller Maria sugen på detta, men det var då mitt shoppingberoende visade sig. Blev stressad och allmänt störd så det slutade med två koftor/tröjor till mig iaf =D
 
Klockan började då närma sig 17.00 så det blev middag på Max och köp av diverse naturgodis osv. Vi var då så smarta så vi givk till busstationen, lämnade ALLA grejer i en förvaringsbox och gick sen till Folkets hus i våra Håkantröjor.
Satte oss utanför dörren och väntade. Klockan var typ kring 18.00 = tre timmar innan.

Sen fick man uppleva emos som trängde sig så man blev allmänt störd. Men vi var då fit for fight för att trängas när vi väl kom in till scenen. Men det behövde vi inte göra för alla ville stå i mitten och längst fram, medans jag och maria tog samma position som på PDOL =)=) Dvs lite mer till vänster typ.

Tyvärr kom inte Håkan och bandet inte förrän halv tio, men när dom kom alltså!!! Känslan när man får se världens bästa artist är helt jävla obeskrivlig!!! Han rev av med Tro & tvivel först och både jag och Maria var helt crazy alltså!

OCH NU TILL DET BÄSTA!!
I början av uppträdandet så gick han från ena sidan av scenen till den andra och sträckte sin hand och "hälsade" till några få. När han kom till vår sida så hade man självklart handen utsträckt. han tog tag i en random nästan bredvid mig och sedan..... SÅ TOG HAN I MIN HAND!!!!!=D=D=D=D
Alltså, det kanske låter helt sjukt att man bryr sig om något sånt, men alltså fasen också!!!!
jag tror Maria kan intyga om att det spårade lite då ;P

Sedan fortstatte showen, och den var hur bra som helst! Jag tycker verkligen att alla borde se denna man uppträda någon gång! För det spelar ingen roll om man tycker han är dålig, när man ser han på scenen som ändrar man sig helt!

iaf så närmade den slutet och det var som tråkigt.
Han skulle då säga "hejdå" och räckte ut sin hand till några igen.
När han sen kom till vår sida för andra gången så tänkte jag att chansen är väl inte den största att han rör mig igen...

Håkan kommer iaf fram fast han når typ ingen av dom som stod bredvid mig=/ fast vet ni vad?!
Då sträckte jag ut lite extra och han gjorde detsamma och tog i min hand för ANDRA GÅNGEN!!!
 
Och det som är coolare nu är att han ANSTRÄNGDE SIG FÖR ATT NÅ MIN HAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Och sen kan man väl skryta med att det var nog inte direkt så många andra som fick röra Håkan två gången igår =]

Sen var det slut, och nu måste jag fan sluta det här inlägget. Grattis ni som orkade läsa, ni förtjänar fan en kaka =)

Kommentarer
Postat av: Emmy

Guung kväll med andra ord! fan vad nice!! Hel trevligt att läsa var det ju!! :D jag blev glad av att läsa detta :D TACK :P

2009-02-14 @ 15:19:45
URL: http://tymme.blogg.se/
Postat av: Anonym

kaka!!

UNDERBART! jag vill igen!!

2009-02-14 @ 17:17:17
Postat av: Anonym

nä ja får bara ont i huvet...

2009-02-14 @ 18:33:07
Postat av: Miccan

Haha makkan ;D

2009-02-14 @ 23:11:45
URL: http://muumii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0