Det är en konst att kunna känna så mycket hat på ett och samma ställe

Okej, igårkväll var det verkligen inte en rolig dag att jobba. Ska försöka göra historien så kort som möjligt, så ni orkar läsa ;-)

När det spelades ett spel så var det en tant som skrek bingo lite för sent. Nu finns det sådan teknologi så att man kan backa ett nummer, ifall personen i fråga inte hann med,. Detta var vad jag gjorde, så att hon kunde få sin s.k. "radvinst" på typ 30 spänn. Men då visade det sig att man inte får backa om nästa nummer redan har hunnit sägas. TRÅKIGT VA?

Nu hade jag redan backat så pass långt att det gick inte avbryta skiten, utan var helt enkelt tvungen att godkänna hennes bingo. Då var det först någon mesig tattare, aka mamasboy som troligtvis aldrig fått sig ett skjut som sa att det där får ni  absolut inte ge ut, hon ska inte få dom där pengarna osvosv. Sedan blev det så att allt fler började protestera... Till slut var det typ halva lokalen som skrek åt oss två stackars barnen att vi gjorde så himla fel och sånt. Allt detta för en radvinst på 30 spänn, inte 100, inte 20 000 utan trettio ynka enkronor för fan.
 
Det slutade i alla fall med att ingen fick den där första radvinsten, för Gud förbjude om hon hade fått dom även om hon var för sent ute. Tydligen var detta värsta nyheten som troligtvis ledde till konspiration i rökrummet. We are going down, downtown............

För sedan när Maria, som jag jobbade med, skulle fortsätta sälja brickorna så for hon kommentarer som att det här ska "tas upp" och att det "inte är rätt"! Troligtvis skulle det tas upp med min mamma, men vad kan hon göra åt det? Vill dom att vi ska få sparken för att vi (jag) gjorde ett jävla misstag?! Well guess what; I'm not perfect hängtisse. 

Då är ju den stora frågan, varför är majoriteten av dem äldre riktiga BITTERFITTOR? Alltså, här snackar vi av den allra finaste sorten, nämligen de som kan sticka en i ryggen och minuter efter le och tacka så himla mycket. Det här är tanter som säkert har egna barnbarn i min ålder. Hur skulle det kännas om det var deras barnbarn som fick höra sånt där? Nu orkar jag inte bry mig så väldans hårt, men inte tänker jag säga varsågod till dom otrevliga subborna på ett bra tag.


 


Kommentarer
Postat av: soffan

hahahah, you go get them, stud!

2009-07-22 @ 13:33:17
URL: http://sofiahed.blogg.se/
Postat av: Emmy

Asså suraste hahahah dom samlas på bingon!

2009-07-22 @ 13:59:35
Postat av: car

HAHAH VAA!!!!! så jävla sjuuuukt!! ofta dom tänker TA UPP det där hahah jag dööööör

2009-07-22 @ 17:50:20
URL: http://carielle.blogg.se/
Postat av: Amanda

haha det är verkligen gamla kärringar som kan vara jävligast! Du ska höra vad en ställde till med på jobbet för någon dag sen! :P Seriöst, det är ju dom som ska vara gulliga, laga bullar och sticka sockar åt en! :P

2009-07-22 @ 19:29:38
Postat av: Tune

Haha. Det är så bisarrt att de blir roligt. Sådana människor bara väntar på att det ska hända något så de får fylla sina tomma liv med något. Ha själv varit med om de

2009-07-22 @ 21:55:35
URL: http://lovetune.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0