Jag ska göra som Josef Fritzl!

Nu börjar jag helt ärligt bli less på alla som lever sina liv utan att tänka på mig.. hallå hej förresten! Ikväll har man äntligen fått chansen att träffa Hjelte som varit i Skåne de senaste tre veckorna typ. Fick även det glädjande beskedet att han har lyckats ta sig in på Chalmers arkitektutbildning i Göteborg!!! Så då vet vi var han ska hänga de närmsta fem åren. Soffan har ju också bestämt sig för att lämna hålan, antingen till Kalmar, Sthlm eller Umeå typ... kul för henne med, verkligen!

Men jag måste faktiskt erkänna att det känns som om man lever i en dålig marddröm för tillfället och jag längtar till att få vakna upp. Varför måste alla börja leva sina liv såhär just nu och följa sina egna drömmar? Kan inte alla bara chilla ett tag och vänta tills det att jag är redo? Är det för mycket begärt eller?

Det är i tider som dessa man vill göra som Josef Fritzl, bygga en jävla bunker där man kan stoppa in alla som har planer på att dra sig mot nya äventyr och tvinga dom att inte ändra på hur det har varit den senaste tiden. Även om det låter själviskt så kan ni inte bara lämna mig ju =( 

Nu ska jag gå lägga mig innan jag börjar flenna sönder. Godnatt!
Kommentarer
Postat av: Emmy

ÅÅÅH pizza i whant!!

2009-07-16 @ 09:41:46
Postat av: Anonym

FREE FRITZL!

2009-07-16 @ 15:23:25
URL: http://christianhjelte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0