Trästocksfestivalen 2009

Nu har det gått två dagar utan några riktigt informativa inlägg. Tänkte bara snabbt dra igenom helgen som varit för dom som missat det.

Fredagen började hos StinaN med folk och trevligheter. Dock blev det ett lite längre uppehåll så man missade Miss Li men mycket man brydde sig om det? Nej. Så där på området hängdes det mest, träffade lite folk ochman  hann både vara glad och ledsen, lycklig och olycklig. Som knepigt det där... Men anyway, fredagen avslutades som många kvällar gör, alltså hemma hos Christian. Där var det några som hade roligt med bullkrig, slagsmål och kärleksförklaringar..

Lördagen, igår alltså, var humöret bättre trots all stressen! Sluta jobbet klockan 6 och försöka åka hemifrån vid sju är inte det lättaste. Därför tog man sig inte till Carries place, utan istället hängde jag och Christian hemma hos honom. Inte för att det blev så mycket av den varan eftersom Veronica Maggio spelade. Så in på området och se henne och sedan tillbaka igen.

Christian fick en för sig att vi skulle se Moto Boy, men tyvärr var vi för sent ute. Därför blev det inte så att man äntrade DHA AREA förrän tolvslaget nångång. Innan dess hade man fått en uppenbarelse, i form av ängeln Amanda Forsman!! Blev så otroligt glad när jag gick upp för trappen och såg hennes ansikte i spegeln. Vilket moment alltså!!=) 
Själv trodde jag inte att kvällen kunde sluta så mycket konstigare än vad den gjorde dagen innan men se på fan! Allt blev bara bajs och egentligen borde man fan ta sig en funderare... Förlåt så mycket iaf!

Under helgen har kameran inte använts så himla flitigt, därför får ni endast dessa picsen:


Kommentarer
Postat av: Emmy

Viklet häng!!

2009-07-20 @ 12:22:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0