Vansbrosimningen 2009

Först måste jag säga tack till Carro som orkade skriva inläggen åt mig, vilken pärla alltså. Tack min guldklimp! Sedan så kan blogg.se räkna med ett väldigt argt mail angående mobilbloggningen.. Assholes.

Men hur somhelst, nu är man äntligen hemkommen efter en helg med äventyr. Vi (jag & Malin) lämnade Skell med buss till Sundsvall 07.55 på fredagmorgonen. Tog ungefär 6 jävla timmar att åka dit ner, men tur att man hade mat som kunde ätas i alla fall ;-)
 
Framme i Sundsvall bytte vi färdsätt till tåg mot Borlänge. Tyckte nästan det gick för fort med X2000 alltså, så man lyckades bli lite smått åksjuk då. Det finns inte så mycket att säga om vistelsen i den staden eftersom det enda vi gjorde var att äta middag på Subban. Haha, det var då roligt att Malin pms:ade och klagade på maten. Tror verkligen vi gjorde ett bra intryck där alltså, och därför är det ju tur att man inte hänger i den staden alltför ofta.

Aja, åkte några fler tåg innan vi var framme i Vansbro 22.00 på fredagen. Chillade som mest hela kwellen och sov som små kungligheter faktiskt! Det brukar alltid suga att sova i skolsal, men denh är gången gick det förvånansvärt bra :-) Lördagen gick mest åt att reka placet, kollade Tjejsimmet och lyssnade på en ruskigt bra föreläsning med Lars Frölander! Måste påpeka att Vansbro är som Burtträsk, fast lite risigare om det är möjligt. Ruckel ala Burk-Kurt och alla invånarna ser ut som något från en skräckfilm... 

På söndagen var det dags för loppet, och hur gick det då i det 15gradiga vattnet?
Malin är nöjd med sitt lopp, simmade på 40 minuter och 3 sekunder. Själv är man sjukt missnöjd för det blev verkligen inte som det var tänkt. Förberedelserna var bra, på med våtdräkten, badmössa och vaselinet. Allt var frid och fröjd tills vi hoppade i vattnet. Dum som man är så tar man på sig glasögonen med vaselin-kletiga händer!! Och vad händer då? Jo, glasögonen blev ju immiga och typ förstörda. Såg inte ett piss och hela skiten var åt helvete =) Så därför simmade jag 3 kilometer helt utan simglasögon.......... HAHAHAHHAHAHAHAHA SÅ SJUKT SKRATTRETANDE EGENTLIGEN!!!

Hemvägen blev snabb och smärtfri, åkte med Malins family till Bromma, hoppade på flyget och landade i Umeå. Fick sedan hämtning och nu är man back to Skell!


On the road


Ku Klux Klan, hell yeah =D


Gävle
HAHAHA, sådär ser man ut när man uppgraderats till första klass ;-)
TURISTEN!


Det spelades en hel del vänd 10a i helgen.


Expo placet


Checkar läget.


Ja, en del av älven då.
Lasse Frölander
Påväg mot starten.


After the race!


Hemfärd.Anledningen till att det inte är så många pics på just oss är för att man aldrig sett risigare ut någonsin...

Kommentarer
Postat av: mattias

haha makkan du borde tillbringa lite mer tid i "tha paradise on earth" så kmr du märka att de egentligen borde vara sveriges huvudstad ;) hahahaha...nämen mkt bra jobbat me simmet!! ;D

2009-07-13 @ 23:45:03
Postat av: Emmy

HAHAH rispöjken :D hihi

2009-07-14 @ 20:21:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0