Återblick: Studentdagen

Ja, i förrgår (eftersom klockan är över 12) så tog ju en massa folk studenten - grattis! :) Dagen började då med vår egna lol-avslutning i Aulan tillsammans med tvåorna. Var mest bara stressad eftersom alla viktiga personer redan hade påbörjat sin shit medans vi satt där. Men efter vad som kändes en evighet bar det iväg mot Landskyrkan med Malin och Stina. Först en sväng förbi Buketten och sedan var man typ framme! Fick faktiskt rysningar när jag såg friends gå ut ur kyrkan och glädjen de utstrålade gick verkligen inte att ta miste om.

Gav people lite rosor och så innan det var dags för nästa stopp - St Olovs. Där hann jag till och med lyssna lite till skönsång som fick en att vattnas litegrann så att säga. Tur som man hade så hängde man också med när ES3A skulle bli fotade osv, vilket innebar en hel del kort! Dock hann  jag aldrig ta kort på Baldermänniskorna men... Efteråt blev man bjuden på studentfika hemma hos Christian, vilket var väldans trevligt och även gott! Hängde där ett tag innan man blev utslängd ;-) Köptes då ett par byxor till kvällen för dom som antecknar. Orkar inte lägga in en bild på det, utan det kan ni se i inlägget längre upp hur dom såg ut ;-) Men viktigt att ni borde veta är att jag såg Amandas klass när de stod på scenen och gjorde sitt!=)

Majken anlända till stan tillslut vilket bara betydde en sak - studentfika nummer 2 hos Christian! Lika gott, om inte ännu godare. Kul att se vilka hans people (=släkten) var också. Men kring 6 var man tvungen att dra sig hemåt för att göra sig i ordning till kwellen.  Mer om det kommer snart :P

Kommentarer
Postat av: Emmy

STUUUUDEEEENTEEEEEN IIIIIH!!

2009-06-14 @ 21:34:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0