Changeling

På tapeten denna lördagkväll var det myspys med Kakan och Marica, som nyss kommit hem från Turkland btw! Vi drog en tripp till centrum, storhandlade på ICA innan vi hyrde film. Sedan skulle det köpas dippjäkel och tydligen har Skell bestämt sig för att skita i den godaste av dom alla - Estrellas Sourcream... Men då fick det istället bli OLW's och även vitlök. Haha, inte det roligaste att läsa om men vafan...

Med vårt 1.2 kg tunga godis + cheeseballz + crema cheese chips + dricka + två dipper så bänkade vi oss framför Kakans television och slog på filmen Changeling. Och det här är verkligen en film som jag tycker att ni alla borde se!!! Riktigt, riktigt bra! Både gripande, spännande och lite scary nångång då och då. 

"Christine Collins är en ensamstående mamma vars 9-årige son Walter en dag försvinner spårlöst. Fem månader senare återlämnas han till den förtvivlade mamman. Men, den 9-årige pojke som återvänt är inte Walter och nu börjar Christines maktlösa kamp för sanningen om vad som egentligen hänt."

Där har ni min kväll, hoppas ni haft en bra sådan också.
Hörs later någon gång :)
Kommentarer
Postat av: Emmy

JAg vill också vara bruuuuN!!!

2009-06-14 @ 21:41:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0