Midsummer

Jag är lite smått nyfiken, vad är det vi firar nu egentligen? Är det sommarens intåg eller? Haha, själv har jag inte den blekaste aning om vad dealen med det hela är. Kanske bara en anledning är att folk ska få supa? :P
Kommer ihåg förra årets midsommar (SHIT VAD ETT ÅR HAR GÅTT FORT!!) Förra året sög då helt ärligt, och jag tror ändå att ni kan som var med kan intyga om det?

Då var vi (Jag, Christian, Majken, Malin och Soffan) i Risböle.. Ja, alltså mitt ute i ingenstans med Soffans dåvarande boyfriend, och spelade bla. brännboll med hans släkt. Och en av dom ungjävlarna hade, precis som soffans ex, damp!!! Han var fan sämst på brännboll men skulle ändå envisas med att vara med och bara FÖRSTÖRA allt och det var hans fel att vi förlorade... Annars så satt vi och titta på när exet "J" blev aspackad och riktig leeeskig ;-) Just ja, Carrie&Bob kom tvärt på besök men lämnade oss alone i skiten...Nu har jag tryckt så allt blev kursivt och så att det inte går att ändra. Igen.
Kommentarer
Postat av: PROFESSORN

man firar midsommar för att fira sommarsolståndet - den längsta dagen på året. i år är det dagen från idag lördag till imorgon söndag då solen är uppe längst tid på dygnet. så efter midsommar blir dagarna kortare och kortare och vintern närmare och närmare :) ha en bra dag!

2009-06-20 @ 10:31:45
Postat av: Emmy

Dryg kille!

2009-06-20 @ 16:43:19
Postat av: soffan

vakta din tunga, man vet aldrig vem som läser ...

2009-06-21 @ 18:21:11
URL: http://sofiahed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0