Motdemonstration

Förmiddagen spenderades som sagt på stan.

Det är ju Sveriges Nationaldag idag, vilket i år innebar att nazister kom hit till Skelelfteå för att  "fira dagen" så att säga. När jag och Kakan kom till stan så var det tal på torget, om frihet och rätten till den. Att vi lever i ett land där alla är välkomna och i ett land som ska göra allt för att motverka nazism. Riktigt bra med andra ord! =)

Ungefär nästan en timme efter så gjorde nazister intåg i Centrum med hjälp av poliseskort, eller hur man ska kalla det. De möttes då av över 500 demonstranter som valde att dyka upp, för att visa att det faktiskt finns ett stort motstånd. Att vi i Skellefteå, och förhoppnings hela Sverige inte accepterar nazism och dess helt sjukt jävla störda ideologi. När man stod där och såg på dessa olyckliga, och rent utav patetiska människorna så kunde man inte hjälpa det. I alla fall jag tyckte synd om dom. Hur kan det ha blvit så fel hos dessa människor? För det är precis vad det är, nazism och rasism är så fel som det kan bli. Hur har dessa personer uppfostrats och var har de egentligen fått dessa skruvade uppfattningar ifrån? Det känns lite tråkigt att det finns en plats i helvetet för varenda en av dessa människor. För det är just vad det gör...

Det blev inte så våldsamt som jag trodde att det skulle bli. Lite hets var det kanske, men inte så att man behövde vara överdrivet orolig. Det är klart att det bästa hade varit om det inte hade hänt något alls. För jag tror det här var vad "dom" ville ha. Men det är änåd bra att man vågar visa var man står och vågar säga emot. Själv ser jag det som en ära att ha deltagit i motdemonstration mot nazism och rasism. Hoppas ni andra väljer samma sak nästa gång också :-) 


Tvättäkta nazister


.. med deras propaganda


In the middle of the fight


Frihet.
Stolthet.


Inte mer än rätt! :-)P.S
Jag vet inte hur länge jag har uppe de första bilderna. Bara så ni vet.
D.S


Kommentarer
Postat av: Emmy

Man blir ju enbart less på dom vad är felet helt serri!!!

2009-06-12 @ 14:19:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0