Partynight!

Ja, då tänkte jag ta vid där jag avslutade förra inlägget. Den tog sin början när vi gjorde en liten get2gether grej med olika människor! Hade det väldans trevlig i alla fall om jag får säga det själv. Vissa hade kanske lite för trevligt men som man brukar säga: Det är bara att bryta ihop och komma igen. Nu kanske den här personen inte bröt ihop men aja, ni kan få fundera på vad han/hon gjorde ;-)

Ni som vill ha bilder från kvällen: MSN (Knarkus_13@hotmail.com)


Kring elva, halv tolv nåt sånt bar det iväg till Station och studentfirande. Nu kanske man inte själv tar studenten men vafan, det gör typ 90 % av alla 90-or i Skellhell, så varför inte träffa trevliga människor. Det var ett smart drag iaf och man tilblringade resten av kvällen där..

.... skulle man kanske kunna tro, men icket! När S8 stängde 02.00 så gick vi några stycken till en efterfest i KFUMS's lokaler. Där hängdes det och tjollrades alltmest till klockan blev slagen sent. Då var någon ashungrig och ville äta. Sagt och gjort, Christian hade ju kvar lite gott och blandat, så varför inte ta nattamaten där. Klockan blev då slagen ännu senare så därför ringde jag till min klippa Mamma som hämtades oss 04.30 på busstorget. Du är bäst! : )
Ni som vill ha bilder från kvällen: MSN (Knarkus_13@hot....)


Kommentarer
Postat av: Emmy

Sååå sjuuukt nice kwäälll det är det jag känner!!

2009-06-14 @ 21:35:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0