Slicka finger på affär.

På stan idag träffade jag min lilla docka Amanda Forsman och hennes friend! Blev då lurad på att följa dom en runda när det skulle väljas ut smink och diverse smycken till balen imorgon. Det var ju som trevligt sådär, och ännu trevligare blev det på Ur&Penn, ni vet den där random affären uppe på CK. Amanda bestämde sig då för att testa en fin, liten silvrig ring. Den visade sig då sitta lite för väl bra eftersom den snart hade fastnat...

Man fick då som uppgift att slita loss ringen från fingret. Men med oro över att fingret skulle hoppa ur led eller nånting pga. min enorma styrka så fick vi komma på en annan lösning. Den lösningen blev att slicka hennes finger, och runt den lilla ringen för att som få fram ett slags "glidmedel". Men det verkade inte hjälpa heller!

Så där stod man och sög på Amandas finger ett tag utan någon som helst tanke på hur det kunde se ut för dom andra inne på affären. Men efter ihärdigt slickande/spottande/sugande så lyckades man slita bort ringen och lägga tillbaka den på sin plats. Och till den som nu kan ha inhandlat den nedkletade ringen kan jag bara säga: From Mille, with love.

Slutet gott, allting gott som man brukar säga!


 
Så fruktansvärt gammal bild..

Kommentarer
Postat av: Anonym

Marcus du är så himla rolig, en riktig glädjespridare! :) /Ammmmm3

2009-06-10 @ 19:51:46
Postat av: Emmy

HAHAHAHHAHA sååå sjuuuukligt roligt HAHAHAHAH!!

2009-06-12 @ 14:37:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0