26 maj 2009

Idag var det som sagt bara två lektioner. Samhällskunskapen som jag tidigare nämnt och även en rätt så spårad idrottslektion! Men det var riktigt ball ändå =) Vi körde Ultimate, vilket är typ frisbee-fotboll eller vafan man kan kalla det. HAHA och ni kan ju gissa om det gick rätt lugnt till! Sedan var det även någon lol-bandy. Min stora fråga kring det är; Vad är meningen med att använda sig av en himla pinne för att träffa en liten boll som studsar lite var som helst?!

Efter skolan som slutade tolv blev det en tripp till stan. Var så död att jag inte ens orkade leta lite kläder som jag hade ställt in mig på. Därför blev det bara klippningen och en 20-minutare på Sun Tan. Kände mig brun och svettig efteråt, men det är sånt man får tåla helt enkelt.

Ikväll har det gjorts lite NK, har ju prov på torsdag som måste gå vägen. Har pendlat mellan tvn och datorn under kvällen, vilket betyder att allt har varit som det brukar =P


 

Kommentarer
Postat av: Emmy

Näääe måste jag ta tag i det där med brunheten nu eller?? jag har inte ens solat en enda gång sedan vintern :/ japp jag ligg efter!!

2009-05-27 @ 11:17:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0