Just a world of dreaming.

Kan säga redan nu, att om du orkar läsa så grattis!

Okej, det här blir ett inlägg utöver det vanliga. Det här blir ett inlägg utan bilder, utan svordomar, utan dagens outfit, utan händelser från dagen. Utan försök att vinkla ganska så meningslösa händelser till något lite roligare. 
Det här blir bara ett inlägg när det är jag som skriver om hur allt är. Det är säkert bland det dummaste jag gjort på länge, men må så vara. Jag orkar inte bry mig om vem det är som läser och hur det kommer att tolkas. Jag bryr mig inte om det kommer att pratas om det här. För ärligt talat så gör det mig ingenting. Vem som helst kan få veta det jag nu kommer att berätta, just eftersom det här är sanningen.

Min första fråga är; när kan man räkna sig som frisk?
För jag tror inte att jag är frisk och att jag mår bra. Inte som det är just nu och inte när livet ser ut som det gör. Nu pratar jag inte om att folk kan uppfatta mig som "spårad", och sjuk på det sättet. För det är egentligen inte jag. Det ni ser, är bara en slags fasad och med andra ord ett sjuhelvets pokerface. Vi har alla roller i samhället och i olika situationer i livet. Så det är precis vad ni ser, min roll som jag har skapat. Att säga att livet är ett skådespel är nog bland det smartaste jag hört. 
 
Jag menar det också, när jag säger att jag känner mig ensam och olycklig. Det finns ingen som kan inse hur det här är. För allt är på ett sätt så fucked up att det finns inte. Misstolka mig nu inte. Ni som finns där är helt great och mer därtill. Ni är som klistret i min tillvaro. Det är ni som sätter ihop min trasiga vas så att säga, och jag vet att ni finns där för mig på alla sätt och vis. Fick faktiskt en fråga för ett tag sen där jag skulle betygsätta hur mitt liv var. Jag fick då bland annat två kategorier; vänner & mig själv. En av dom är så gott som en 10a. Ni kan ju gissa vilken. 

Sen till du som verkar gå ifrån mig, och på något sätt har blivit less. Till du som väljer att dissa mig, säger jag bara skyll dig själv. För jag tror och hoppas på att jag är en vän man kan räkna med, även om jag har mina personliga problem. Och det är faktiskt din förlust, för jag kan vara så mycket till dig. Hjälpa dig, som jag faktiskt har gjort under den senaste tiden med de bekymmer du haft. Alltså ja, jag är faktiskt en bra vän.

Jag avslutar väl det här diffusa inlägget med att säga förlåt. Förlåt för alla som måste leva med en lögnare. För det är vad jag är. Jag är fejk, det ni ser och har sett under en tid är på ett sätt inte jag. Men ni kan försöka se på mig som en schizofren. Det kan säkert underlätta om jag istället säger att jag har två sidor. En glad utsida med humor och glädje och en annan mer okänd sida. En annan sida som jag inte visar för någon.

Vi ser hur länge det här inlägget är publicerat,  hoppas bara inte att ni tänker för djupt och förstorar det hela. Den enda som egentligen kan förbättra hela situationen är trots allt jag. Och jag jobbar på det, tro inget annat. Saker sker som inte alla vet, och som på något sätt ska hjälpa mig tillbaka till livet.
Ni kan ställa mig hur många frågor som helst, men jag kommer nog ändå inte att svara. Jag hatar att visa svaghet, att visa "negativa" känslor så därför blir det nog korta svar om ni ändå väljer att ställa frågor. Men kom ihåg att även om jag inte svarar, så förstår jag. Och jag hoppas att ni förstår.  

Kommentarer
Postat av: R

jävligt bra skrivet!

2009-05-14 @ 22:32:06
Postat av: soffan

mackie, I feel u there...

men oavsett om du är ledsen eller glad så är du en fantastiskt stark människa och det har jag alltid tyckt!

man behöver inte visa alla sina sidor för alla, en del saker måste man som få ha för sig själv, och det kanske är det bästa.

kom i alla fall ihåg att du sitter fast i mig och mitt hjärta för evigt:)

2009-05-15 @ 00:26:10
URL: http://sofiahed.blogg.se/
Postat av: Emmy

Jag tror på dej marcus ska du veta! du är sjuuukt cool oavsett!

2009-05-18 @ 22:09:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0