Sagan om den försvunna mobilen

Det var inte så jävla ballt på stan imorse måste jag säga. Efter att jag hade varit i provhytten så gick jag som vanligt till kassan och betalade. Efteråt gick jag direkt till busstation för att kolla om det gick någon passande buss. När jag då skulle plocka fram mobilen så var den inte där!!! Kollade i alla fickor, i påsen men den fanns ingenstans!

Fick då springa tillbaka på H&M och in i provhytten där jag senast hade haft framme mobilen. Men den fanns inte där heller. Gick till kassören, frågade om dom hade fått in någon mobil men icket! Kollade i alla fickor en gång till innan jag kunde konstatera att min mobiljävel hade blivit stulen. Någon fitta hade alltså hunnit sno min mobil under dom få minutrarna! Vad lever i för värld?

Förbannade hela världen medan jag gick till min moders jobb. Funderade gråtandes på att hänga mig under tiden jag spatserade till placet. Kom till Binogavenyn där jag lånade telefonen och ringde min mother. Berättade hur qallt var och fick då snällt gå till polisstationen och polisanmäla den. Dock var det självklart stängt.

Då gick man tillbaka till Bingon där man fick det glädjande beskedet att någon hade lämnat in den på H&M!!!! TACK DU VÄNLIGA SJÄL SOM GJORDE DETTA!!! LOVE U <3<3<3Kommentarer
Postat av: åbbe

vad ska du göra ikv? :D

2009-05-30 @ 18:31:19
Postat av: Emmy

Asså änglar alla som ngnsin gjort det!

2009-06-01 @ 16:38:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0