Saker som man kommer ihåg från dagen

När jag stod och skulle betala dagens lunch på Ica så var det en tant som stod bakom mig. Med tant menar jag en kvinna på kanske 50 bast eller något sådant. Samtidigt som hon skulle betala för sina varor så skulle hon fylla på hennes åldriga pappas kort. Om det var ett icakort avslöjades dock inte, dvs att jag inte lyssnade så noga.

Men iaf så ville hon fylla pengar på kortet och kassören, en man i 20årsåldern sa då att man nu för tiden måste ha en kod när man ska flytta runt pengar osv. Om nu inte den gamle hade någon kod så fick han kontakta banken och kirra en. Då brast det för tanta och hon började ifrågasätta den stackars arbetaren varför det är så, och hur hennes pappa nu ska kunna köpa någon mat! Hon ansåg att det var hans uppgift att fixa det där, för annars skulle det vara på hans samvete om inte gubbstrutten fick sig pengar att ahndla mat för. Vet dock inte hur händelsen slutade, men vi får hålla tummarna för att han överlevde. (Kassören alltså, inte gubben)  

Summa summarum: Det fins riktiga bitterfittor i Skell också.En annan sak som är sådär lagomt minnesvärd från dagen var när jag satt på den trevliga bussturen hem. Bakom mig satt det då två killar, i kanske 16-årsåldern eller något sånt. Bussen stannade vid en järnvägskorsning eftersom ett tåg hade bestämt sig för att passera just då. Dock tog det ett tag innan tågjäveln kom och körde förbi, säkert nästan 2 minuter eller något! När vi väl fortsätter resan så utbrister då den ena killen:
- "Fan, har vi stått och väntat såhär länge? Bussen hade ju lätt hunnit köra förbi om det tog så här lång tid."

Svar: Nej, bussen hade inte alls kunnat fara iväg eftersom dom sänker ner bommar innan tåget kommer? Hur fan skulle det se ut om bussen bara körde över dom!? Tänk lite grabben! Sen så tror jag inte att det är så väldans lagligt heller....

Summa summarum: Vissa saknar det där lilla extra som vi andra kallar iQ.


Kommentarer
Postat av: Emmy

HAHAHAHA vilken tjyvlyssnare du är!!! grabbarna ägde sig själv och tanten var den dryyyg sat*n

2009-06-01 @ 11:18:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0