Sleep well

Nu är det nog dags att krypa till kojs. Känner att det har blivit några sena nätter i veckan, och det är ju sådär rent ut sagt. Men innan jag gör det så kan jag passa på att berätta hur det går med mitt nyttiga liv. Haha, har haft det en kväll och det känns typ redan jobbigt. Blev sugen på chips, men nejnej, här fick man nöja sig med Frosties ;-) Nästan samma sak..

Ikväll blev det väl inte så mycket gjort. Hade tänkt köra en intensiv-pluggar-kväll men det blev inte riktigt så. Slutade med att plocka bort saker (=kläder) i rummet, och slänga en massa onödig skit. Haha alltså papper menar jag då =P Sen var det ju tv-night hela kwellen också!! SJälvklart bojkottade man Eurovision ikväll som resten av Sverige?

Haha, det här blev ett helt worth less inlägg, men därför erbjuder jag en bild från dagen. Här är man på väg in till träningen med Marica som chaufför. Hon var duktig, och man överlevde i alla fall! =P


Kommentarer
Postat av: caar

asså mackan!! KAN vivara i din stugis eller ej?????? måste veta NU !!.. och så har jag hört rykten om att du är borta till 19.30?½?½?!?!?! STJÖÖPPP!

2009-05-13 @ 15:03:35
URL: http://carielle.blogg.se/
Postat av: Emmy

Nää inte var det ett onödigt inlägg det var ju fett värt ju!!

2009-05-13 @ 16:20:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0