Rätt snabb!

Jag glömde ju berätta några saker i förra inlägget om dagen! Där ser man vad som händer när man känner sig som en zombie.

Imorse var det ju en såndär helvetets måndagmorgon, som alltid på något sätt ska vara jobbig. Nu på sistone har det kommit till min upptäckt att måndagar är som gjorda för stress!! Jag överdriver inte när jag säger att det inte går en måndag utan att jag måste halvlöpa till bussen. I värsta fall är det redan kört vilket innebär att man får tigga skjuts till skolan. Idag var det en såndär dag, när det inte gav något att ens försöka hinna till bussen utan snällt vänta på nästa buss och komma lite försent.

Ni kanske inte tycker att det låter så allvarligt, för det är säkert många som måste skynda sig på morgonen? Men frågan är ju om dom börjar klockan tio då? OCH kliver upp sin vanliga tid, dvs 06.45?! Ja, det innebär alltså att jag har drygt 2 timmar på mig att göra mig klar för dagen, men ändå går det inte vägen!! Haha så sjukt orutinerad alltså. Anledningen idag var att jag sov lite för mycket under "föreberedelse-tiden". Vi ser ju vad jag har för anledning om en vecka igen.
För jag lär aldrig bli klar i tid iaf............

Kommentarer
Postat av: Emmy

Testa kliva upp en time senare! då kanske du känner stressen redan från början och gör allting i feta hastigheten och hinner!!!

2009-05-26 @ 10:41:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0