Grattis i efterskott

Har blivit lite glest med inlägg i helgen känner jag, men tyvärr har det inte funnits någon tid.
Igår var det hur som haver en brutta som fyllde 19 år! Grattis i massor Caroline!!!! =)

Eftersom alla dissade our partie och drog till random places så blev det häng hos födelsedagsbarnet. Där var det trevligt, och ännu trevligare var ju att hennes föräldrar också hade främmande. En av Carros föräldrars kompisar, som även är Rebeccas mamma, var där. Hon ville ha serious talk med just mig, vilket betydde att jag fick snacka med henne stora delar av kvällen. Mina "vänner" var till och med så snälla att dom lämnade mig ensam kvar, medans dom fick skjuts till stan!

Men iaf, så fick jag höra lite av hennes livshistoria. Tydligen har hon gjort lumpen på 4 dagar (aka mönstring, men det förstod hon inte), hon flyttade hemifrån första gången när hon var 14, tapetserade om själv när hon var 16. Hon tyckte också att jag var en torrboll med genomskinliga kulor och att dagens ungdomar aldrig nöjer sig..
Madeleine som hon heter, tycker jag var en sjukt härlig person, med en salig blandning av humor och allvar, mestadels humor dock =D

och hämtade mig, då det bar iväg till Olles. Hängde där till stängning, sen blev det en rundtur förbi Källman där det spårade med hundfight. Efter det fick man skjuts hem av Christian =)


Där har ni kvällens höjdpunkt ;-)


Kommentarer
Postat av: Emmy

PARTY PARTY!!

2009-05-18 @ 22:24:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0