24 november

En månad kvar till julafton som tusen och en redan har påpekat. Inhandla julklappar ska man göra också och vilken tur att en heldag redan är planerad för sånt då! Kan även berätta att mina jullåtar får vänta tills imorgon. Jag vet att jag lovade (tro jag, vet inte om jag skrev ner det eller bara tänkte det för mig själv) men eftersom skoldagen tog längre än lovat så får det bli imorgon istället. Om någon tog illa upp så ber jag iaf om ursäkt ♥ (Gulligt med hjärtan va? HÖHÖ)

Idag har det som sagt inte hänt så mycket mer spännande att man klippt sig. Under kvällen har det mest chillats framför datorn och tvn, alltså säkert samma sak som i princip alla andra youngsters i Sverige. Nu bär det av mot sängen och för att tagga inför morgondagen. Då jävlar ska ni se på saker!
 

Visst har jag ändå varit duktig dom senaste två dagarna med bilder? Hehe, hoppas det håller i sig också, vore som roligt! Här ser ni mig i väntan på bussen till stan.


Morfar kom på besök och jag hann se ytterst lite av hockeymatchen. Skellefteå - Luleå och ni kan ju gissa hur det slutade :)


När jag tryckte min skål med harlortar så insåg jag vilken jävlig dag det varit på matfronten. Har levt på en pan pizza, glass med chokladsås och bullar idag + äcklig skollunch förstås. Nyttigt liv!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0