Fiskbajs.

Måste först be om ursäkt för att bloggen spårar ur. En massa klipp och sånt istället för.. ja, något annat helt enkelt. Vet inte om det ens är intressant att se men hissa eller dissa det här bäst ni vill! Blir bara glad då ;-)


Såg på aftonbladet om hur dom i något randomland äter fisken levande på en restaurang. Personligen har jag alltid varit av den meningen att fiskar är äckliga och fula djur (förutom färgerna på en del sorter då). Just därför tycker jag att det är helt rätt att någon äter upp fanskapen levande!! Orka bry sig liksom?!?!?!

Hehe, om någon gick på det där är jag förvånad. Okej, det om att dom är ganska äckliga stämmer men vem äter djur levande? Det är enligt mig allt annat än normalt eller respektfullt. Hur skulle det kännas alla thaimänniskor och andra om vi skulle sitta och äta på er när ni lever? VA? Tror knappast det skulle uppskattas direkt. Och även om det "bara är fiskar" så kan dom uppfatta känslor som rädsla, smärta och så. Dom parar sig ju, alltså borde dom kunna bli kåta också?

Ni som äter fiskar levande tycker jag ska gå och se Hitta Nemo och sedan lämna stackars djuren ifred!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0