En andra hälsning, from yours truly.

Oops, det verkar visst som att uppdateringen inte blivit den bästa här i söder. Men det beror helt enkelt på att det finns så mycket att göra. Med mycket menar jag typ träna och steka. Vädret har väl funkat antar jag. Det är ju inte högsäsong så det är lite moln och sånt. But don't worry, brännan är på väg för alla! (Utom Mattias aka. kräftan)

Veckans händelse än så länge måste vara det vi gjorde tidigare idag. Vi var några som bestämde oss för att testa att åka en sån där ring efter båt. ASBALLT!! Man kände sig som en vante där bakom båten och höll i sig för kung och fosterland. Dock fick några problem med ryggen, andra skrapade sig och vissa blev helt enkelt slutkörda av skiten. Men tror ni att vi bryr oss? Hell no =)  

Just nu blixtrar det som fan, blir ju nästan rädd. Tur att man har alla härliga personer runt omkring en då ;-) Nä, orkar inte skriva något mer då det börjat spela nån skitmusik här inne. Vi hörs när vi hörs helt enkelt.

(Internet är segast i världen, därför blir det ingen bild. Men ni kan ju vänta er en bildbom när jag kommer hem)Kommentarer
Postat av: Emmy

ÅÅÅÅH vad niiiice!!

2009-09-20 @ 21:47:02
Postat av: Rosse

vafaaaaaan :D:D:D

2009-09-21 @ 01:10:22
Postat av: Ann-Marie

Åh vad kul ni verkar ha det, man blir lite avunds!

Här hemma är allt som vanligt, vi ses snart!

2009-09-21 @ 10:02:51
Postat av: antonia

åååh,skryt lagomt. Turkiet är för wossies ha ha, näe skojjar bara. trevligt att du ahr det bra i turkland :)

2009-09-21 @ 10:47:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0