Fobi - inte längre!

En spännande grej som hände när jag kom hem var att jag hade glömt mina husnycklar inne när jag sprang till bussen på morgonen. Blev då lite småsur men kom sen på att det finns ju en extranyckel, som används i nödfall. Och det är ju precis vad man skulle kalla det här, eller hur? Men inte tusan hittade jag någon extranyckel där dom ska hänga!

Aja, kom på att vi förr hade öppen balkongdörr. Om jag hade tur så skulle det väl kunna vara det fortfarande? För att ta sig till balkongen måste man dock ta sig upp via brandstegen, vilket jag HATAR. Fanns som inget annat val, så då började jag klättra. När jag kommit hela vägen upp så kom jag på att "fan, det här var ju inte alls farligt." Kände mig så crazy att jag till och med drog fram mobilen och tog några pics, när jag där i min ensamhet övervann en av mina fobier! (kanske inte riktigt fobi, men det har då verkligen inte varit något uppskattat)

Jag tror ändå på det där med att man ska utsättas för sina rädslor om man ska kunna övervinna dem. Detta gäller dock inte spindlar, dom är helt enkelt för äckliga!!
Kommentarer
Postat av: Emmy

LÄtt att man ska utsätta sig det tror jag me!

2009-09-28 @ 23:07:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0