Jag lägger mig under kniven snart?

Här får ni en snackis som ni mer än gärna får sprida vidare. Det här är ju trots allt Skellefteå och där vet alla allt om alla efter ungefär fem minuter. Ska kanske omformulera det där, alla TROR att dom vet allt och skitsnack är väl det enda som finns =)

Jag har i alla fall börjat planera att göra några "skönhetsingrepp" eller vad fan det nu kallas. Den första grejen är en näs-jävla-förminskning. Det är inte kul att ha en näsa större än störst! Men, eftersom det kostar kring 30 000 att göra detta så är det inte uppe på tapeten ännu. Måste fixa pengar först helt enkelt.  

Däremot finns det en sak som jag planerar att göra ganska så snart. Och med snart snackar vi typ innan nästa sommar. Troligtvis i vinter någon gång tar jag första steget mot perfection. Haha, det där var bara ironiskt, men det är något som kommer medföra en bättre självkänsla (?) kanske. Hoppas då det och det är därför det här ska ske så snart!

Har redan tagit kontakt och hört mig runt litegrann. Det som är lite synd för er som kommer träffa mig är att ni inte kommer se någon skillnad direkt. Ingreppet, om man ens kan kalla det, är inget som att förstora läpparna eller sån skit, utan det är mycket diskret någonstans på överkroppen/huvudet. Och som ni kanske också fattat så är det ingen dyr grej eftersom jag har råd med det redan nu :P

Sedan finns det en tredje grej också, men det är inget speciellt eftersom det inte är säkert att det måste göras. Och det är ju den där bröstkörtelförminskningen. Misstänker dock att läkarna försöker blåsa mig, så jag hinner bli vuxen och betala det själv. Jävla assholes...


Kommentarer
Postat av: Emmy

Jag tycker att du är fin som du e marcus :)

2009-09-28 @ 22:57:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0