Vem tycker ni spårade mest?? =D

Okej, det där med att det här skulle vara en "barntillåten" blogg läggs som ner nu. Måste ju tänkte på underhållningsvärdet istället! Idag fick jag några trevliga sms av en sexy kvinna. Tydligen var det någon som söp till på skolan eller nåt liknande, för denne person spårade. Okej, kanske jag också gjorde det men hur många böir förvånade över det liksom...

Men nu är frågan, vem tycker ni spårade mest? =P

SMS 1.
"Jag är kåt på dig, vill ha din stora gudomlighet i mitt skrymsle...grr!!"

svar: Jag vill ta dig och besöka trånga utrymmen i dig, ställen som du inte trodde fanns. Min största önskan är att jag får gräva mig djupare och djupare in i dig tills du skriker om nåd. Oh yeah...

SMS 2.
"Åå marcus jag blir så våt av dina ord.. du är den enda jag vill ha.. du kan få leka med mig hur mycket du vill. Gärna hoppa upp i ett pinnhål också.. toaletterna vid g-korridoren nu min bock!"

svar: Du, jag sitter här med soldaten i givakt. Du är som min egna viagra, får "den lille" alltid att pulsera så hårt. Önskar jag kunde besöka dig och pinnen, men skola kallar. Men tro mig, jag fantiserar om hur du, jag och min katt har det mysigt tillsammans. Puss på kilttan!

SMS 3.
"Jag förstår, du är en klippa i skolarbeten.. men i sängen tror jag också att du skulle få högsta betyg... Mitt långfinger har jag döpt till Marcus och de ska få jobba nu.. vi ses på NK'n."

Och vem var bruttan som skrev smsen?
Jo, ingen annan än...


Kommentarer
Postat av: Emelie

Haha men oväntat :P

2009-09-30 @ 21:23:51
Postat av: soffan

MAHAHAH!

2009-10-01 @ 01:32:07
URL: http://sofiahed.blogg.se/
Postat av: Emmy

HAHAHA!

2009-10-01 @ 12:55:23
Postat av: --------

de var inte sandra haha jävlar vad ägd du är marcus!Jag har vittnen på vem som skrev sms´en !!

2009-10-03 @ 00:15:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0