Varför ser man på Idol?

Sådär, då var man klar med det också. Jag började fundera lite på varför man egentligen sätter sig och ser på det här programmet, år efter år. Kom fram till en enda riktig anledning och det är: för att se folk skämma ut sig! Är jag den enda som tycker det är roligast att se programmet nu i början, när alla som suger är med? Det är enligt mig betydligt tråkigare när det börjar bli "seriöst" och alla ska vara så himla bra.. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen som sagt.

Och det här med vinnaren då? Det är ju ett stort skämt för fan =P Såg ni när dom filmade Kevin Borg i början? HAHAHAHA, han stod alltså på en skruttig, fattig scen, möjligtvis omgjord från att ha varit en lastbil... I publiken fanns det kanske max 100 tappra, som säkert bara var där för att få vara med i tv. Härligt artistliv han lever med andra ord. Knappast det han hade tänkt sig när han tog emot publikens jubel i Globen för flera månader sen...

Men nu ska vi inte vara sådär, för det är ju ett härligt underhållningsprogram. Taggar redan för nästa gång! Jag såg att det skulle vara en del freaks då.
King ;-) 

 

Btw, såg ni Kissies brorsa? TUFFT.
(2a på andra raden)


Kommentarer
Postat av: Emmy

Kevin spelade ju annars för dom som skulle gå in och söka idol. man jag håller med om att vinnarna hitils har varit ganska feta skämt möjligtvis agnes som lyckats lite.

2009-09-09 @ 12:58:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0